Ceylan-Zer Arkadaşlar bugün adet gecikmemin 20. Günü, evde yaptığım test negatif çıkıyor, normalde hiç gecikmezdi kan testi de yapmıyor sağlık ocağı , sizce hamileyim midir, belirsizlik yordu beni 😅
akovalardan Ceylan-Zer benimde geç döllenme oldu canım adetimin üzerinden 10 gün geçti bir leke kan gördüm hatta adet oldum sandım diğer gün kan testinde öğrendim çok yeni dedi doktor hatta 1 hafta da geçsin yine kan ver dedi öyle öğrendim hamile olduğumu
akovalardan Ceylan-Zer yaklaşık 17 18 günü geçti tam olarak hamile olduğumu öğrendiğimde gördüğüm kanda yerleşme kanamasiymis doktor öyle dedi.bende adetim geçtiği halde evde yaptığım testte hep negatif gördüm ama içimdeki hissiyat hep hamile olduğumu söylüyordu ilk gebelik olunca fazla belirti de görmedim sadece 1 2 defa baş dönmesi şiddetli bir şekilde.Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin
Babies16 Ceylan-Zer nekadar gec yumurtlayip gec dollendigine baglidir bu bilemezsin. Bi insan 1 sene adet gormez 1 senenin sonunda hamile kalir bu durumda 1 sene gec dollenmis olur onceki adeti baz alirsan…
Happybsrn Ceylan-Zer benim de gecikmemin 19ncu günü… 4 gün önce test yaptım çıkmadı söktürmeye çalışıyorum şimdi leke geliyor ama kana dönmedi daha 🤔😏
Ceylan-Zer akovalardan 5. Günümde kan testinde <1,20 çıkmıştı, 15 gün geçti üzerinden hamile olsam idrar testinde çıkmaz mıydı canım, gerçi hala umutluyum da ☺️
Ceylan-Zer akovalardan akovalardan Amin inşaallah hepimizin, benim de ilk olacak Allah nasip ederse, lekelenme falan yok ben de sadece arada bir kramp gibi birşeyler oluyor
akovalardan Ceylan-Zer tam bilgim yok ilk hamileliğim olunca inan bazen hamilelikte öyle şeyler öğreniyorum ki böyle birşey de mi var diyorum
Ceylan-Zer akovalardan aynen canım iki gün önce adet oldum, kimileri diyor ki adet olsan bile hamile de olabilirsin diyenler var öyle olanlar da oluyormuş
Babies16 Ilk korunmayi biraktigimda 4 ay adet gormemistim. Deli gibi gun asiri ksn testi yapiyordum. En son dr a gittim yumurtam kistlesmiş. Stresten yumurtlayamamisim bile aylarca. Cok kafaniza takmayin derim