Merhabalar Mart anneleri,biz kavuştuk bebişimize darısı bekleyen tüm anneler sağlıkla inşallah. Benim doğum hikayemde şöyle 34 haftalık olana kadar çalıştık beraber🙂Zorlanmaya başlayınca doğum iznine ayrıldık zor bir ay geçirdim iyiki de ayrılmışom gecemiz gündüzümüze karışıyordu ağrılarım karın sertleşmelerim oluyordu.Mart 20 si son günümdü 16 Mart günü yoğun kıvamda bir akıntım olmuştu ancak nişan olabileceğini düşünmemiştim gecesinde karın ağrısı artı sancıdan doğru düzgün uyuyamadım, sabah 6:30 da sancılarım hafiflemişti, namaz için kalktığımda pembemsi nişanım gelmişti, ufakta olsa bir telaş ve heyecanla eşime söyledim. Hemen sıcak bir duşa girdim sonra eşimle kahvaltı yaptık, birazcık uyuyayım dedim ama sancılar düzensiz birşekilde başladı yani uyutmadı beni🙂 Saat 15:30 kadar evde çektim sancı geldikçe skuat çömelme hareketini yaptım, sancılarım 5 dakikaya düşünce hastaneye gittik artık ama genede düzensizdi sancılarım ara ara, 16:30 da açılmam 4, 5 cm kadardı, eve gelmek istedim ancak doğumun hızlı ilerlediğini söyleyerek yatışımı yaptılar, gerçektende öyle oldu çünkü saat 18:20 de kucağıma aldım minnoşumuzu çok şükür 🤗 3500 gr 48 cm ile merhaba dedi dünyamıza😍 Allah herkesin yardımcısı olsun normalde olsa doğumun kolayı yok ama kucağınıza alınca hepsi unutuluyor inanın🤗❤️🤗