Aysegulgorkem Kızlar nasıl gidiyor kaç kilo bebisleriniz benim kontrol yarın çok merak ediyorum kaç kilo oldu nasıl diye bide çok fazla aşağıda hareket ettikçe canım aciyo ve çişim geliyo vajinaya baskı oluyo var mi aranızda böyle olan
Merve6475 Aysegulgorkem 25+3 üz bizde canım benimde öyle asagıda oldular mı tuvaletim geliyo sürekli 😁
AlpYus Aysegulgorkem 27+5 im canm ve dun aksam o kadar baski yapti ki alt tarafa korktum cikicak sandim toplasmalar sertlesmeler basladi benim.. sag salim kucagimiza aliriz insallah
Deleted5544 bizde 27+5 ☺️ herhangi bir sikayetim yok sadece 3-4 gündür toplanmaya basladı ☺️ en son 26+0da gitmistim 840 gramdı. 29. haftada gidicem tekrar insallah gelisimi güzeldir cok merak ediyorum ☺️
Bebisimmm Bizde 27+4 olduk kontrole geçen hafta gitmedim korkudan bende de bi iki gündür sertleşme toplanma oluyor
Bebisimmm Aysegulgorkem şikayetin varsa git tabi benimde bebeğimin ayrıntılida tek böbreğini göremedi doktor kendi doktoruma randevumda gösteririm diyordum onada eşim gitmeyelim ortalık bu durulsun dedi ama gitmek gerekiyor
Aysegulgorkem Bebisimmm inşallah kötü bişey yoktur cnm git tabiki önlemini al sen birşey olmaz allahın izniyle
Ecrinbzkrt 26-4haftalıgım karnımda arafa sertleşme oluyor ve sanırım kaburgalarımmı ne yer degıstırıyor sabaha kadar acıdan dogru duZgun uyuyamıyorum bakalım 1bucuk hafta sonra kontrolum var nasıl olmus kılosu nasıl cok merak edıyorum🥰