Sedaahmett Selinglr ay hiç güleceğim yoktu 😂😂 canım hamilesin, karnında bebek taşıyorsun sadece, diğer yaşadığın herşeyi normal insanlarda yaşıyor 😂
Esra_3929 AtaMommy aynen katılıyorum size gerçekten artık iyice abarttılar saçma sapan sorular post açmalarkaç yaşında insanlarsınız hamile kalmışız niye bu kadar cahil misiniz cehalet içinde mi büyüdünüz etrafınızda hiç hamile olmadımı yada anneniz yok mu anladım gitti sizi yönlendiren..
Selinglr AtaMommy 😂😂😂😂 napalım canım soru sorma platformuuu begenmeyen gitsin can sıkıntısı ışte soruyoruz
Edaliiii Hapşırınca oksurunce duştan çıkıp çamaşır giymeye çalışırken sürekli kaçırıyorum ben 😂😂😂 sakin ol bebek büyüdü ve normal hepsi eşim dalga geçiyor bir kilot giymek için 5 kilot batırıyorsun faturaları makineyi aglattin yine diye 😂😂😂😂
Hhanim Kadincagiz normal basina gelen bi durumla ilgili soru sormus neden bu kadar kizdiniz ki anlamadim 😞
AtaMommy Selinglr can sıkıntısına altına kaçırdığınızı da sormayın bi zahmet korkup sormuşsunuz resmen dalga geçecek yer aradığımız felan yok hamilesiniz diye hayatı zehir ediyorsunuz kendinize gereksiz endişe
Selinglr AtaMommy merak ettım bı anda bır sorayım dedım 😂 komuk oldu bıraz napalım aman boşver sen asıl bazı seylerı makaraya almayı bıl bence bukadar cıddıye alma canım 😘