Seymabzkpln Herkese Selam 🙋🏻♀️ Sizinde bebeğinizi hıçkırık tutuyormu ? Dakikalarca aynı yere tık tık vuruyor 😬
Islim123 Seymabzkpln tutmaz olur mu günde 3 kez falan tutuyor biraz uzun sürünce endişeleniyorum sonra geçiyor:)
kitapkurdu Seymabzkpln ah yavrum o kadar çok hıçkırıyor ki. 28 haftadan beri baş aşağı duruyor hep popomda hissediyorum hıçkırığı 😁
2cocukluhayatadogru Tabii tutuyor 🤗🤗🤗 ben çok zevkle dinliyorum, eşim üzülüyor sanki zorda gibi geliyor diyo😇😇
gulcingulcin Hıçkırdığını nasıl anlıyorsunuz ben şimdiye kadar hiç fark etmedim.Kaç haftalıkken hissediliyor
Bsradlr İlk ne zaman hissettiniz bu hareketleri ben 17+3 de hiissetmeye başladım önceden emin olamıyordum ama artık eminim bebisimin hareket ettiğine 😍
Mervemia6 Seymabzkpln bende 22.ci haftamdayım hissediyorum ama şu iki gündür sıklığı azaldı size de öyle oldu mu hiç yattığım zaman bayağı vururdu rahat durmazdı iki gündür bekliyorum bekliyorum tık yok çok azaldı hareketleri endişelenmeli miyim ya sizce 😏😏😏😏
Zuhraa Mervemia6 bende 22+6yim 2 3 gündür benim de oyle yatinca hissediyorum da rahatlıyorum yoksa doktora gidicektim bugün
Serife3304 Mervemia6 bazen azalma olabiliyor endişe etme haftası büyüdükçe her hareketini hissetmeye başlıyorsun
Bebikom_ Seymabzkpln tutmazmı nasıl hissediyorum o hıçkırdıkça benim canım acıyor üZülüyorum canı acıyormus gibi geliyor. Ama degilmiş 😊 saglıklı oldugunun ve bebegin midesinin genişleyip kilo aldıgının belirtisiymiş.
Mervemia6 Zuhraa bende sürekli uzanıyorum ama önceki gibi değil bazen hiç hareket etmiyor uzanınca da psikolojim bozuluyor bende böyle devam ederse gitmeyi düşünüyorum doktora
Mervemia6 Zuhraa hareket oluyor ama minik minik önceye göre azaldı baya böyle devam ederse gideceğim zaten allah onları korusun 🙏🙏
masalsii Seymabzkpln evet. Hemen hemen gün oluyor 5 dk civari sürüyor hatta bugun hem sabah hem öglen hıçkırık tuttu yavrummu😍