Homozigotmutant Alpaslanveannesi ben de aksine karnım açken sakin hissetmiyorum ama yediğim zaman oynuyor
Esrelf Alpaslanveannesi acıkınca değilde tokken gece yatarken Ve sabah kalktığımda çok hareketli benim bebişim. Belki seninki açken hareketlidir.
Denizim Alpaslanveannesi biz biseyler yedigimizde onlarda beslenirmis sanirim oyuzden nezaman biseyler atistirsam baslar oynamaya😍 onunda beslendigini dusunmek hosuma gidiyor ozaman❤
58Vildan Acıkınca 19 haftalik olmama ragmen durmuyo 😑 yiyince daha hafif tekme etiyo 😑 bizimki bi garip
Aysenurtsr 58Vildan ayy 19 haftalikta tekmeleri hissediyormusunuz 🙈 Ben de 19 um ama sanirim tam anlayamiyorum tekme atmiyorda, kipirtilar var gibi 😍
Dogabebek Alpaslanveannesi Bizimkide ben acikinca resmen donup duruyor karnimda yemek yiyince mayisiyor😊
Alpaslanveannesi Kızlar bir de benim daha 5 aylık aşırı büyük bir karnım YOk ben de kilolu değilim ama oturduğum yerden zor kalkıyorum artık rahat hareket edemiyorum 🤔
uday Alpaslanveannesi benim oğluşum da öyle acikinca kuduruyo aklıma Sarelle reklamı geliyo kordon bağından tutup anneeeee çikolata diye bağıran varya diyorum bizim oğlan da öyle yapıyor galiba 😂😂😂