Anneolacagimben Anneler 15 haftalık hamileyim ne hareket hissediyorum nede karnım çıktı sizler ne zaman hissetmeye başladınız daha önce kayiplarim olduğu için çok endişeliyim birşey oldu da ben farketmedim diye daha kontrole iki hafta var
Prenses39 Anneolacagimben daha çok erken 18 de hissediliyor o zaman bile düzenli hissedilmiyor zamanı var daha
Nacvess Anneolacagimben bende 16 haftalık hamileyim aynı şeyi düşünüyordum niye hissetmiyorum diye benimde karnım çok az çıktı geçen sene erken doğumdan dolayı kaybım var oyüzden çok endişeli geçiyor hamileliğim hep kendimi dinliyorum sanki ☹️
Busimss Anneolacagimben en en en erken 17 olabilir oda kişiye göre değişiyor. Bende 17.haftamız da ilk hissetmeye başlamıştım. Net olarak ise daha yeni hissediyorum 23+5 iz
Yaman 18-19 da hissettim 21+5 im ama hala düzensiz hareketler 1 gun hissediyorsam 2 gun hissetmiyorum 🙂
Anneolacagimben Nacvess ayyy bende benim altinyedi haftalık ve kimyasaldi ama şimdide korku bitmiyor neden erken doğum oldu sebebi belli mi çok geçmiş olsun rabbim aynı acıları yasatmasin
Nacvess Anneolacagimben saol canım çok kötü malesef zor bi süreçti 24. Haftada suyum geldi oyüzden dayanamadı yavrum😔
Busimss Anneolacagimben pıt pıt diye minik birşey yada su dalgası gibi de hissedebilirsin. Ben her ikisini de hissediyordum. Bazen de baloncuk patlaması gibi ☺️
Xanum 18 haftadan sonra hareketlerini hiss ede bilirsin ama karninin cikmasiyle ilgili bisey soymeyemem cunku bende 31 haftama gectim hala karnimin cikamsini bekliyorum😂
nurcakir58 Anneolacagimben bendede var ya eşime soruyom içerde napiyo duruyodur dimi çünkü onca şey okuyorum karnım az neresinde diye bakıyorum sizindemi öyle benim 14 hafta daha doktorada gidemiyorum merak ediyorum
GulcanYvz Anneolacagimben bizde 15+5 olduk göbeğim az çıktı top gibi ama his olayı bende de yok malesef şu virüs yüzünden doktorada gidemiyorum normalde 2 hafta da bi giderdim şimdi 4.hafta oldu çok korkuyorum hissetsem en azından içim rahat olur diyorum benimde kayıplarım var ondan bu kadar endişeli oluyorum sanırım zamanında kayıp yaşayan herkes bizim gibi korku içinde inş yavrularımız iyidir sağlıklıdır
Anneolacagimben GulcanYvz amin inşallah bende çok korkuyorum hergun kendimi dinliyorum bir yerim agrimasada ağrıyor gibi
04052016mh Anneolacagimben ben 20 de hissettim canım ilk defa korkma daha erken heleki ilk bebekse doktor 22 ye kadar hissetmeyebilirsin dedi