[silindi] Nadis_cvk bende Asel ismini çok istiyorum ama kayınvalidemin ismi Aysel kızımada Aysel derler diye vazgeçtim 😔
Nadis_cvk [silindi] benim de kayınvalidem ayşe bende öyle bi düşünceye girdim acaba asel diyemeyen ayşe dermi diye de şuan herkes çok beğeniyor hatta anlamı bal diye bal kız diyen bile var o yüzden hangisini beniyorsan onu koy isim çok önemli bence 🤗
[silindi] Nadis_cvk evet çok istiyorum ama bi kızım daha var ismi amine onada emine diyolar ve çok sinirleniyorum bakalım hayırlısı sağlıklı bi şekilde gelsinde miniğim gerisi hallolur inşallah 🤗
kornzorn20 Suis evet öyle yapacaktım aslında ama sonra aklıma şu geldi ilerde Hazal diye seslenirim Hazan gelir Hazan derim Hazal gelir zaten birbirlerinin kopyası zor olurdu🤣 o yüzden Hilâl yaptık birini eşim de Hilâl istiyordu 🥰
esrerkn Bbsraa bir türkçeci hocam vardı demişti ki . Dünya tarihinde ilk Türk kadının adı Umay 😍 . Bende çok seviyorum.adıyla yaşasın inşallah 🙏
58_edaygmr_58 Bebisim_ben canım 2 ay sonra kucağıma alıcam inşallah Kayınvalidemin ismini vericez Sevim olucak inşallah 💞🌸