ozlemozer Nisan anneleri benim doğumum da nisanda 16 sı gibi ama baş aşaği pozisyonda ve karnim aşağı dustü sanki 4 parmak kadarr bu durum heycanlandiriyor beni acaba biraz erken gelirmi diye😀 hergün heycanla bekliyorum varmi karni asaği dusen benim gibi
BurcuEsiklii ozlemozer ayni durum bende de var canım farkediyorum düştüğünü zaten cevremdekiler de söyledi 😊23 nisan doğum tarihimiz ama erken gelecek galiba 😍
ozlemozer fnur ikinci doğumum olacak ilk doğumumda kontrole diye gitmistim 39+3 te doğurmustum suyu bittiği ićin simdi heycanla bekliyorum
Tolsel ozlemozer benimde cuma suyuma bakıcaklar azsa doğumu başlatırız dediler 😔😔 o yüzden merak ettim normal mi yaptırıyorlar sezaryen mı diye
Bsra34 Benim de 24 nisan tahmini dogum tarihi. bayadir asagida karnim o rahatlama hissini yasadim. Mide kismim boşalınca artikdaha rahat geciyor cok şükür.
ozlemozer Tolsel benim suyumun bittigini hic anlamadim sancim da yoktu ama nst de cikti sancim ben hissetmedim sonra apar topar doğuma girdim 4180 kilo doğdu bizim ki😊 ikinciye hamileyim bu sefer kız ama kilomuz normal ilki kadar kilolu olmiycak dedi dr
Tolsel ozlemozer zaten kiloluymuş normal zor olur 😀 bende kendi gelsin istiyorum ama kısmet artık hakkımızda hayırlısı