Kubra2323 Merhaba 10+4 günlük hamileyim ve 36 kiloyum kilo alamadığım için düşük riski var hastanede yatıyorum doktor NESTLE RESOURCE ENERGY verdi kalori ilacı kullanan varmı gebeliğe zararlı mi lütfen paylaşırmısınız benim için çok önemli teşekürler
nur-kara Kubra2323 yok canım benim beslenme destekleyici biz nöbette çok acıkınca içiyorduk ondan 😊😊 üzme kendini
Zeyneptoprak Kubra2323 46 dır o kız 36 olsa duramazsın 😅 inşallah bulantın falan olmazda güzel kilo alırsın bence takviyenin dışında bide beslenme uzmanına gitmelisin
Eda7776 Kubra2323 36 kilo mu😯 bende kendime çok zayıfım diyordum 45 kiloyla hamile kaldım 50 olmuşum suan 15 haftalığım bende
Yasmiiinn Zararlı olsaydı doktorun neden versin ki doktorun buradakilerden daha iyi bilir sonuçta.. kaç yaşındasınız?
Kubra2323 Zeyneptoprak yok kuzum net 36 😂 gitmediğim yer kalmadi 2 buçuk aydır alamayınca doktor bunu deneyelim dedi ilk kez gebede deneyecekmiş o yüzden kullanan var mı merak ettim
Zeyneptoprak Kubra2323 tahlillerin falan normal mi peki beslenme düzenine uyarsan alman lazım şeker tiroid tsh insülin direnvi vs normalmi
Kubra2323 Zeyneptoprak evet canım cocuklugumdandir ara ara hastaneye gittim tahliller yapıldı bisey çıkmıyo:(