Kbrabaris Kızlar 16 aylık kızım var 12 haftalık hamileyim. Bebeğimin Hareketlerini ne zaman hissederim ikinci daha cabuk hissedilir diyorlar🥰🤭
minyonanne Kbrabaris Rabbim sağlıkla kucağına almak nasıp etsin canım. 2.ci nasıl bir duygu insan cesaret edemiyor
mizginkrgn Kbrabaris evet oğlumda daha geç hissettim şuan 32 haftalık hamileyim kızıma daha erken hissettim
Gul-08 minyonanne başlarda öyle oluyor da yıllar geçtikçe istiyor insan, benim oğlum 6 yaşında ve en çok o istiyordu:)
Kbrabaris minyonanne valla ben ikiz gibi büyümelerini istediğim için aralarını açmak istemedim daha az korku oluyor çünkü neler yaşayacağını az çok biliyorsun artik
Damla________ Kbrabaris ben de kızımda baya erken hissettim sanırım 15 olması lazım doktor zayıflar daha çabuk hisseder demişti bunda bende merak ediyorum ne zaman hissedeceğimi cinsiyetini ☺️
Pamuk123 Kbrabaris valla oğlumda 15 te hissetmiştim şimdi ikinci olmasına rağmen 21. Haftadayım yeni yeni hissediyorum bu işte bir terslik var 😂
seda_gms87 Kbrabaris 16.haftada genellikle hissediliyor minik minik ikinci hamilelik olduğu için hemen ayırt ediyorsunuz zaten