Tuqbabars Merhabalar hamiş güzel anne ve anne adayları yeni çıkan çok bölmeli uygun fiyatlı bebek çantasına ihtiyacım var sizler aldınız mı , almışsanız nerden ve ne kadara aldınız yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim 🙏🏻😇
Svcnn Tuqbabars sirt cantasi tarznda var benm henuz hc kullanmadim kiz kardesm calistgi magazadan alms hedye aluminyum folyolu olan bi gozu bile var scak mama filan koruma amacli baya gozu var fyati 90 tl idi🤗
sevginanc Tuqbabars Ben beneto marka bebek çantasını aldım.İç bölmeleri çok kullanışlı,sırt çantası olarak yada kol çantası olarak kullanılabiliyor.İnternetten inceleyebilirsiniz 😊
Homozigotmutant Tuqbabars bugün aliexpressten sipariş verdik bakalım ne zaman gelir ama yakın arkadaşlarım aldı memnunlar sırt çantası ve çok bölmeli bebek çantası yazınca ilk çıkan ürün
Svcnn Tuqbabars yok oyle degil kizkardesm antalyadan kendi calistgi magazadan alip getrdi bana internetten almadim🤗
Bernadoruk Ben kraft ın sırt çantasını aldım çok kullanışlı içinde termos bölümler var 150 tl hemde çok şık tavsiye ederm canm😊
Bernadoruk Tuqbabars hayır rizede bi mağaza açıldı ordan aldım ama internet sitesinden de bulablirsnz netten.ben beğendim bi bakın derim☺