Eda16 Ayseylcn özel hastanelerden çok devleti önerdiler bana kendi doktorumda dahil özeller 150 tlye yapıyor ama fark eden bişey yok sonuçta devlette aynı bakıyor özelde 150 TL oraya vereceğime bebeğime bişey alırım dedim devlete gittim rapor vs verdiler gayet iyi baktılar ♥
Bsrasmsk Eda16 Mrb ayrıntılı ultrasonu hangi hastanede yaptırdınız acaba ücretsiz miydi memnun kaldınız mı özel e gitmeye gerek var mı
NuranGr @Mercimek-tanesi Mrb canim kac dakika sürüyor birde makinasi nasil bebegi net görüyor musun yani 4 boyutlu mu su renkli gibi olan
Mercimek-tanesi NuranGr yok canim renkli degildi siyah beyaz ama herseyini inceldi 20 25 dakika surdu normaldede ceylan hastanesine gidiyordum ama osmangazi aritmye gectim 22 haftalikken yaptirmistim 24+2 yim pazrtesi randevum.var raporu goturucem
NuranGr @Mercimek-tanesi Aritmide hangi doktora gidiyorsun canim memnun musun bende oraya gitmeyi dusunuyorum da
Mercimek-tanesi NuranGr adnan beye Gidicem gidem arkadaslarim cok memnun kaldi .bn ilk defa gidicem ben normal dogum taraftari oldugu icin tercih edicem
NuranGr Mercimek-tanesi evet bende duydum adnan bey ve nagihan hanim a iyi diyorlar karar veremedim gidersen memnun kaldin mi kalmadinmi tekrar yazar misin rica etsem buraya
SyhnHtp Mercimek-tanesi NuranGr sizi etkilemek istemem ama adnan bey yüzünden ilgisizliğinden talipsizliğinden benim iki günüm zehir oldu. Sapa sağlam bebeğim için gelişim geriliği dedi fakat o adamdan sonra iki gün içinde iki farklı doktora gittim ikisi de o adama göre tam zıttını söyledi ve şuan bebeğim önden bile gidiyor. 3 dk sadece muayene süresi ve kanamam olmasına rağmen ilgisizdi. Ne benim tansiyonumu kilomu takip etti ne çocuğun gelişimini takip etti ne de verdiği ilacı bilen takip eden bir doktor. Yani devlet hastanesinde daha iyi takibiniz yapılır o kadar diyeyim size. O adama gidip Paranızla rezil olacağınıza gidin devlete derim.
Mercimek-tanesi SyhnHtp yaa birisi daha soyledi gidip bi denemek istiyorum acikcasi eger oda olmazsa ne yapacagim nereye gidicrm bilmiyorum ceylana gidiyordum evime cok uzak geldi gidip gelme sıkıntı oldu ama doktorum cok iyiydi fakat dogum ucreti fazlaydi bide. Ay bilmiyorum napcam
SyhnHtp Mercimek-tanesi ben esentepe de emre uysala gidiyorum takibi aikeyi bilgilendirmesi yönlendirmesi çokçok iyi bir doktor.ya ben adnan bey 3 kere gittim adam bir kere bile bebeğin haftası ultrasyonda şu demedi tek aldığım bilgi kalp atışı var demesiydi tek bunu öğrendim 3 haftada düşünün ne kese gelişimi ne bebek ölçümü hiç bir şeyin bilgisini vermedi tansiyon ölçümü bile yapmadı. Verdiğim paraya değmez bide üzülmem de çabası keşke adım atmasaydım oraya dediğim bir doktor oldu maalesef. Evin nerede canım? Esentepe yi öneririm hem hastane çok iyi hem de doktorum.
ZehraEmreEge MerveKya ben zübeyde hanıma gidiyorum hiç özele gitmedim Murat Afşin Turhan a gidiyorum 😊
Heather Ayseylcn esentepe hastanesinde 300 lira. Memnun kaldık biz.Doktordan kastınız kadın doğumcu ise neşe hanım bizim dr umuz iyi gayet. Radyologdan bahsediyorsanız, biri kadın biri erkek ordakilerin bilmiyorum bize mi denk geldi kadın olana gittik.
ZehraEmreEge NuranGr ben çok memnunum doktorumdan çok ilgili. 37 nci haftamdayım başından beri murat beye gidiyorum.