Kızlar söze nasıl başlayım bilmiyorum ama fazla uzatmak istemiyorum. Bende burda her doğum hikayesi gördüğümde okuduğumda ağlardım şimdi kısmet oldu bu yazıyı yazmak
öncelikle Cuma günü bir post açmıştım 36+1 nişan geldi diye gecesinde adet ağrısı gibi ağrı çektim sabaha kadar ben üşüttüm zannettim ama sabah kalktığımda nişanım gelmişti biraz panikledim daha küçük diye sonra hemen doktora gittik ve baktı 3 cm açıklığımın olduğunu doğumu erteleyebilidiği kadar ertelemek istediğini söyledi hatta seni yatırmam lazım ama virüs nedeniyle evde bekle akşam gel dedi neyse akşam gittik açıklık aynı nstde sancı yok ikinci doz iğne yapıldı(ciğer geliştirici) sonra Pazartesi gel demişti (bu nöbetçi doktor hiç sevmemiştim) azarlar gibi konuştu hep düzgün cevap vermedii güyaa özel hastane neyseee. Pazartesi kendi doktoruma rutin kontrol için randevum vardı baktı doktorumuz vajinal muayenen çok iyi hatta 5 cm açıklık hatta suyunda azalmış seni bu gün doğurtalım dedi ben tabi çok mutluyum kendi doktorum ❤️Tabiii eşim o kadar heycanlı ki kaç tane soru sorduk her şeyi unuttuk o an . Beni sancı odasına aldılar biraz kendi sancım vardı can yakmıyordu sonra suni verildi plates topunda zıpladım kayınvalidem yanımdaydı belime masaj yaptı sonra doktor baktı 7 cm açıklık olmış ebe suyumu patlattı ve ne olduysa o saatten sonra oldu sancıdan başımı duvarlara vurmak istiyordum ama uzun sürmedi 40 dk çektim nstde sancı çekmek çok zormuş kızlar neyse sancı arttı ve büyük çişimi yapacak gibi hissediyordum hemen çatala aldılar ve ıkınmamı istediler burda ben pek başarılı değildim çok zorlandım ıkındım ama nefesim kesildi sanki doktorum hep çok destekti 3 . Ikınmada çıktı doktor kesi atmak zorunda kaldı biraz sonra kızımı gördüm Allahım inanılmazdı benim mi bu dedim elime alamadım sonra eşini çıkardı doktor çok rahatladım uyuşturucu yaptı ve dikti buraları gerçekten çok rahat atlatıyorsunuz inanın zor değil ben başından beri normal istiyordum bence en kötü doğum tecrübesi suni alıp sezeryan olmasıydı çok şükür ki çektim ama değdi . Kafanızda ne yapmak istediğinizi belirleyin ve bi an bile farklı yöntem seçmeyin en güzeli bu bence uzun oldu ama sormak istediğiniz her şeyi sorabilirsiniz ❤️❤️ Ve sancı anında bütün ülkemize ve doğum yapacak olan bütün annelerimize dua ettim 🙏Allahım yavrularınızı sizlere bağışlasın Anne olmak dünyanın en güzel hissi ve doğumdan çıkınca yüzüm ışıl ışıldı kızlar vüducum öyleydi kin kibir hiç bi şey kalmamış sanki üzerimde 💕😘😘