gulcingulcin Kızlar sizler ne durumdasınız.Bugün 99 olanlar var mı durumlar nasıl.Herkes yazınca ben de 99 olsa d yazsam diye bekliyordum oldu sonunda😊
ruveyda98 gulcingulcin çift sayılara düşünce daha hızlı geçiyormuş kuzum son 92 🤭Yaklaştıkça heyecan korku artıyor malum etrafta kötü şeyler oluyor
CgdmZtrk gulcingulcin çift sayılarda zaman çok hızlı geçiyor 96 kaldık bizde çok şükür. Sadece virüs tedirgin ediyor ailem uzakta gelemezler diye çok üzülüyorum 🙁
gulcingulcin ruveyda98 Ay öyle mi daha mı hızlı geçiyor.Ben daha hiç alışveriş de yapmadım salgın çıkınca da evde kaldık 🤷♀️
ruveyda98 gulcingulcin bende daha kıyafetlerini tamamladım büyük herşey duruyor beşik bebek arabası nasıl çıkıcaz şu durumda dışarıya onu düşünüyorum 😔
Melike3777 gulcingulcin evet bu anı çok beklemiştim ne zaman çift sayı olucak diye kendimi yedim sonunda oldum 🤣🤣
gulcingulcin Melike3777 Aynen ben de çok bekledim.Bebeğinizin boy kilo ölçümünü en son kaç haftalıkken yaptırdınız.Alışveriş yaptınız mı ben daha hiçbir şey alamadım ☺️
Melike3777 gulcingulcin benım herşeyim hazır gibi odasını felan yaptık oğlumun gelmesini bekliyorum 👶🏻bugün boy kilosunu öğrenicem şeker yüklemesi için geldim sizin boy kilo ne biliyormusunuz☺️
gulcingulcin ruveyda98 Ne yapacağız ben de bilmiyorum.İnternetten de almak istemiyorum kendim görerek almak istiyordum.Şu aralar internet ne kadar güvenilir orası da muamma
gulcingulcin Ne güzel hazırlamışsınız her şeyini.Ben 25+1 ken ölçtürmüştüm.750 gram 31 cm idi.Bugün sonuçları paylaşırsanız sevinirim 😊 İsmini ne koyacaksınız biz daha isim bulamadık 😊
Melike3777 gulcingulcin Eymen Yağız 👶🏻 Darısı basına kuzum yaparsın yavas yavas herşeyi bişey olmaz şeker yüklemesi yaptırdınmı ☺️