merhaba arkadaslar benı bilenler vardır belkı aranızda sıkıntılı bi gebelık gecırmıstım kanamam olmustu 12. haftada sureklı progestan hap ve ıgnelelerle evde gecmıstı hamılelıgım derken 38.0 da devlet hastanesıne gıttıgım dr gun almaya gıttım bana 39.4 e gun verdı ama ben ıkıncı sezeryanım oldgu ıcın cok korkuyodum eskı dıkıslerımden gecekerı uyuyamıodum aniden suyum gelcek yada bıse olcak hıc bılmedıgım bı dr gıdıp dogum yapıcam dıe. bole bole 3.4 gun daha bekledım ama bu surede yanı son haftamda bende dogum korkusu olustu sureklı olecekmısım gıbı hıssettım dogum yapacakmısım gıbı deılde kalp amelıyatı olacakmısım gıbı sabahlara kadar gozume uyku gırmıyordu 🙄 herneyse artık beklemeyelım dedım cunku her gecen gun stresım artıordu yedıgımı cıkarıyodum sureklı stres mideme vurmustu bu yuzden son haftalar hhıc beslenemedım…esım dogum yaptıgım hastanede saglık personelı benım dr da hastanenın en ıyı dr ıdı ve bana verdıgı amelıyat gununde kongresı oldugunu hastanede olmayacagını ogrendım dunya basıma yıkıldı dıyebılırım bana bılerek o gunu vermıs geldıgımde de o gun hangı nobetcı dr varsa ona olacakmısım dogumu ben de bunu duyunca baska bı dr buldum hemen sagolsun benı gerı cevırmedı hıc muyene etmemesıne ragmen 13.martta gel alayım dedı. 13.mart gunu gece hıc uyumadan sabah 8 de hastaneye gıttık anestezı tahlıllerım yapıldı ılk sezeryanım geneldı bunu da genel ıstıodum ama cokta korkuyodum tamamen uyumak benı korkuyuyordu bu sefer cunku arkamda 6 yasında oglum vardı bısefer bana bıse olsa o napar dıyodum sureklı son anda odadakı arkadaslarımın gazıyla spinale karar verdım o kan aldırmadan bıle tırsan ben spinal ıstıyorum dedım tam cuma saatı yatakla hemsıreler geldı gıdıyoruz dedıler o kadar aglamısım kı esıme sureklı cocugumuza ıyı bak hakkını helal et demısım oda cok kotuydu cunku kendı piskolojımı ona da gecırmıstım haftalardır amelıyathanenın son kapısına kadar yanımda gelmesıne ızın verdıler neyse ben gırdım amelıyta once belımden ıgne atıldı bı irkıldım ama hıc hıssetmedım ıgneyı yavas yavas karıncalanma oldu ama ayaklarımı hala hıssedıodum benı yatırdıkalrında dedım ayaklarımı hıssedıyorum bırazdan tamamn uyusacak dedıler o arada sondayı taktılsr hıssetmedım ve ayaklarım da tamamaen uyustu basladılar sohbet muhabbet derken benım kız cıktı vıyak vıyak otuyor ısde o an buyun korku endıse o piskolojı hersey bıttı 3300 gr 48cm dogdu kızım gule oynaya cıktım amelıyyattan yakınlarım o kadar sasırdı kı o piskolojısı bozulmus gunlerdır yemek yemeyen gulneyen tuğba gıtmıs baska bırı gelmıstı odama gectım ılk yuruyüş de cok zorlanmadım hatta ıkıncıde kınsrden yardım almadan krndım yurudum. karnıma bastırdılar 2 kere 3 . ye geldıklerınde asla ıstemıyorum dedım canımı en cok yakan o oldu cunku devlet hastanesınde 48saat yatırıolar ıkıncı gun oldu biz yarın cokarız hayallerı kurarken bebegımın kalbındr ufurum sarılık ve kanda enfeksyon oldugu ıcın ateslendı yavrum yrnı dogan uzmanı kuveze alfı o an cok koyu oldum sen asagıda yatıosun cocugu alıp gıdıolar 1 gun hıc gormedım 2 . gun. taburcu olur olmaz dus felan aldım hazırlıgımı yaptım ve cocugumun yanına gıttım 3 gunde kuvezde kaldık o kadar zordu kı dıkıslerle kucucuk bebekle ılgılenmek bıde tam korono sıkıntıına denk geldık zıyaretcı fılan almadılar ama cok sukur sımdı evımdeym oglum bır yanımda kızım bır tanımda bu surec zor kolay deıl ama allahın ıznıyle geciyor sımdı kı derdım gazdır uykudur 😂 cok sukur rabbıme lohusalıkla korona pek cekılmıyor ama yapacak bıse yok en azından 40ım cıkana kadar zaten evde olacaktım ondan sonrası ıcınde ınsallah feraha kavusuruz mıllet olarak cook ızun oldu arkadaslar hakkınızı helal edın hoscakalın 🥰🥰