Size hastaneden yazıyorum arkadaşlar pazartrsi günü 1 cm açıklıkla suni sancıyla doğumum başlatıldı diye post açmıştım 7 saat suni sancı verildi ve doğum hiç ilerlemedi riske atmamak için seseryana aldılar sezaryenden 2 saat sonra kan değerlerim sıfırlandı birden bayıldım 3 kere hemen 3 doktor geldi baktı kendi doktorumu çağırdılar ultrasonla bakıldı ama kanama görünmedi riske atmamak için tekrar 12 de ameliyata aldılar ve içerde damar inceldiği için damar kopmuş iç kanama başlamış 2.5 saat sürdü ameliyatım o yüzden 2 gün yatırdılar ama hep güçlü olmayı seçtim çocuğum için 2 ameliyat üst üste oldum ve o ağırıyla hiç bıkmadan sürekli bebeğimi emzirdim çok şükür suan ikimizde iyiyiz duruma göre bugün taburcu olucak hiç korkmayın sezeryandan sadece Sezer’den sonrası çok güçlü olun ve hemen ayağa kalkmaya çalışın ben 2 ameliyat geçirdiğim halde 4 saat sonra hemen ayağa kalkmak istedim ve yürüdükçe de iyi oldum hikayem ımut olsun sizlere sorunuz olursa cevaplarım biraz karışık oldu galiba affedin 🙏🥰