Mucizemolsun 21 haftalık hamileyim sağ tarafimda aşırı ağrı var bıçak saplanır gibi batma oluyo bide uyuyodum uykudan uyandırdı ne kimildayabildim ne bisey 10 dkka sürdü biraz da gazım var galiba icimde hava dolaşıyor şuan da yatmaya korkuyorum nedeni gaz mıdır ki korkuyorum
Wonderanne Mucizemolsun soluna yat birde bebek sıkışıyor olabilir bende de bir kere değişik bir ağrı oldu pozisyon değiştirince gecti
Dilara9 Canim gaz ola bilir evin icinde biraz yürü baktin gecmiyor acile git ama Insallah kötü bisey yokdur
Mucizemolsun Dilara9 yürüyorum yatamıyorum zaten ayıptır söylemesi aşırı gaz çıkarıyorum şuan ama ağrı var karnım da sertleşti yada psikolojik suan
Dilara9 Mucizemolsun devam hareket et yedigin bisey gaz yapmis ola bilir sali ver konser ver evde 😂😂😂
Mucizemolsun Dilara9 eşim acile gidelim dedi geçer dedim gecmezse hastaneye giderim artık teşekkür ederim 😍
MinnieMouse Ben de ayni durumdayim usuttum mu acaba dedim, 2 saattir uyutmuyo gecmiyo da. Gaz cikaramadim ama solumda kasigimda aci var hareket edemiyorum bicak saplanmis kalmjs gibi. Ne azaliyo ne artiyo ayni 😔
Mucizemolsun MinnieMouse aynı şey bende de var ama karnimda bişey dolaniyo hissediyorum usutmektende olabilir siskinlikte var zeytinyağlı sıcak su yaptm denicem bakalım
MinnieMouse Mucizemolsun ben cok korkuyorum hastanelerden Su anda 😔 esim de askeri personel 24 saat calisiyo bi saate gitcek ertesi gune kadar yok tek basima napcaksam
MinnieMouse Mucizemolsun gecmis olsun sana da canim durumunh haber ver burdan ben de magnezyumu icmemistim iki gun unuttum ondan mi acaba
Mucizemolsun MinnieMouse valla kuzum yanında acilen ulasabilcegin biri varsa çok iyibolur Allah korusun bişey olursa yanına yetisebilck biri yokmu
Mucizemolsun MinnieMouse ben kan ilaciyla d vitamini iciyrm sadece Canım sıcak tutunca geciyo sanki karnımı falan sardım şekerli zeytinyağlı sıcak su iciyrm bende evde tekim şuan ama annemi ararsam hemen gelebilick bibyerde Allah’a şükür