dilanhayat27 Kan uyuşmazlık iğnesini 18. Haftada vurdurup sağlıklı bir gebelik yaşayan varmı acaba hafif bir lekelenmeden dolayı iğnemi 28. Hafta yerine 18. Haftada vurdurmam gerekti ve doktorum erken doğum riski olacabileceğini söyledi bebekde bir sorun yok ama bu sözü beni endişelendirdi … 😐
Gzdkskn dilanhayat27 tam bir bilgim yok ama kanama ve lekelenme durumunda iğne erken vurulabiliyormus. Bende de var kan uyuşmazlığı 26.haftayi bitireceğim cuma günü önümüzdeki hafta bakılacak testler yapılacak. Allah’ım inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin stres yapma hareketlerine kendine dikkat et rabbim kavuşturur sizi de bizi de inşallah💕
bebisannesi063858 dilanhayat27 canım benim de 18.haftamda hafif lekelenmem oldu hastaneye gittim bebeğin sağlıklı sıkıntı yok dediler kalp atışını falan da dinledim sonra testler yaptılar uyuşmazlık iğnesi vurulman gerekiyo dediler kabul ettim vuruldum erken doğum falan bir bilgilendirme yapmadılar ertesi gün kendi doktoruma gittim yaptirmanda bir sıkıntı yok sıkıntı olmaz böyle lekelenme durumlari genelde plasenta ve uyuşmazlık varsa o zamanlarda oluyo seninde plasenta da bir sıkıntın yok uyuşmazlıktan olmuştur hala aktif bir kanaman yoksa sıkıntı da yok demişti
bebisannesi063858 dilanhayat27 içini ferah tut stres yapma inşallah sağlıkla alırız kucaklarimiza bebeklerimizi 🙏💙
Tgbanne dilanhayat27 tıp o kadar gelişti ki merak etme canım , stres yapma sakin ol yeter 🙏🏻 Cok fazla yürüme , elinle karnını cok okşama çünki onı harekete gecirisin , cok sıcak duş veya soğuk duş alma , aklıma gelenleer bunlar
dilanhayat27 Gzdkskn içim içimi yedi sabah birden bire az bişey lekelenme oldu hemen doktorumu aradım iğne için cağırdı bebeğe baktı hiç bir sorun yok kalp atışlarını dinledim rahatlarım dedim ama erken doğum riski olabilir böyle durumda diyince korktum onu geçdim bukadar alışmışken kaybetmekden korktum bir an inşallah canım rabbim herkesi evladına kavuştursun 💙🤲
dilanhayat27 bebisannesi063858 benim de hepsine bakdı plasenta da belki sıkıntı vardır dedi ama yokmuş allaha şükür bebegimde hiçbir sorun yok sadece birkacgündür fazla karın ve kasık ağrım var oda bebegin çok haraketli olmasındandır dedi doktorum ama erken doğumu nerden cıkardı bende anlamadım cnm 😓
bebisannesi063858 dilanhayat27 stres yapma canım o daha çok etkiliyo Allah korusun inşallah hiçbir şey olmaz bebislerimize 🙏
dilanhayat27 Tgbanne ben ellimle fazla okşamasam bile haraket etmeden duramıyorki ama tavsiyelerini dinleyecegim teşekkür ederim canım Allah razı olsun 🤲♥️
Tgbanne dilanhayat27 kafaya takma relaks ol , Allahın izniyle 4 aylık olmus ohh , gerisi de gelcek inşallah tamam mı kuzum
Mucizemolsun dilanhayat27 benle esim arasında kan uyuşmazlığı var ilk hamileliğimde düşük olduktan sonra yaptılar şuan tekrar hamileyim ilk haftlar kanamam oldu kan uyuşmazlığı iğnesi yapıldı sonra tekrra kanamam oldu tekrar yapıldı aynı şekilde tekrar etti yine yapıldı şuan 5 aylık hamileyim prulont depont vurunuyorum haftalik
dilanhayat27 Mucizemolsun anladım cnm hayirlisiyla kucagimiza aliriz insallah bebişlerimizi banada progestan verdiler onu kullanacagim
Tgbkcygt dilanhayat27 ben lekelenme den ötürü hamileliğimin başlarında vurdurdum 7 haftalık falandik ve erken doğum riskim yok 28. Haftamda da vuruldum hatta
TugceCakir dilanhayat27 benim 11. Haftamda vuruldu canım kesede kan var diye şimdi 35 haftandan gidiyorum bu hafta tekrar test yapılacak kan uyuşmazlığı için ona göre yapılması gerekiyosa tekrar yapılacak kafana takip sitres yapma Allahin izniyle sağlıkla alacağız yavrularımızı kucagimiza
dilanhayat27 TugceCakir insallah canim tek temenim bu ağrılar felan umrumda değil yeterki sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı 🤲🤲
Melike3777 dilanhayat27 alakası yok kuzum vurdurabılırsın benımde mercımek kadar lekem geldi 15 16 hafta gıbıydı sanırım hatırlamıyorum vuruldum ve gene vurucaklar kendini korkutma Allahın izniyle bişey olmaz 🤲
babys-20 dilanhayat27 ilk gebeliğimde 7..haftada vuruldum, bu gebelikte 12.haftada , iğnenin etkisi süresi var dün yine test verdim gerekirse bi daha vurulcam, hiç bi şey olmaz o iğneden , vurulmazsan olur