Deletedmom264 Arkadaşlar merhaba bebeğinizin cinsiyetini en erken ne zaman öğrendiniz ve ilk söyledikleri cinsiyet sonradan değişti mi ? Yardımcı olursanız sevinirim
Hicran20 Deletedmom264 11+6da oglumu ögrenmistim değişmedi ama diger oglum 6 aya kadar kız dendi detaylida oglsn oldugunu ögrendim.simdide 16+5de kizim olacanu öğrendim
Meltemguvenir Deletedmom264 12. Haftamda %65 kız denildi 14. Haftamızda kesinleşti kızımızın olucağı ama en iyisi ayrıntılı ultrasonu beklemek bence
Deletedmom264 Hicran20 canım kıza dair oğlanlardan farklı olan belirtilerin var mıydı ? Yoksa aynı mıydı
Deletedmom264 kubra6495 bana da perinatalogum kız dedi kendi doktorum erkek gibi ama kesin diyemem perinatalog ne diyecek bakalım dedi o da kız dedi zaten başka ihtimal mi var :))) hangisine inanayım şaşırdım. Allah bağışlasın inşallah sizinde yavrunuzu
Eros kubra6495 benimkide göstermedi ama çıkıntı var erkek gibi dedi 13. Haftamda:)) 10 gün sonra gidicem inş net gösterir. Eşim kabullendi erkeği:)) ben de hala umut var kız gibi geliyor banada :))
Deletedmom264 kubra6495 şu an 12+3 canım 11+3 te ikili testte bana çıkıntısı kız dedi ikili testi yapan doktor
kubra6495 Deletedmom264 bekleyin artık biraz daha çok kalmamış netleşir 1ay sonra falan Allahın izniyle
Deletedmom264 Meltemguvenir Sağlıkla gelsin kızınız inşallah 🤲 Sağlıklı bir dünyaya gözlerini açarlar yavrularımız inşallah
Deletedmom264 sevenpolat Allah bağışlasın sağlıkla gelsin oğluşunuz🤲 Erkekler erken gösterir diyorlar ama belli olmuyor demek ki 😌
sevenpolat Deletedmom264 Amin canım inshallah hepimiz evlatlarımızı sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız🙏🏾☺️ Bence insandan ve bebekten bebeğe değişen bi durum ya heryerden başka söyleniyor vallaha
Deletedmom264 leyla25 maşallah aslında biraz da doktorun tecrübesiyle alakalı bence bazı doktorlar hiç yanılmıyor
Deletedmom264 MCY hala mı büyük ihtimalle diyor 😁 Maşallah yavru nerdeyse geldi gelecek sağlıkla gelsin inşallah