Burcuccc Ben de devlete gittim ama beni özel bi kliniğe sevk ettiler bedavaya özelde detaylı ultrasona girdim yani çokta güzel ilgilendiler.
Nebiyeee Kizlar az once ciktim detaylidan devlet hastanesinde girdim 15 20 dakka bakti doktor cok sukur bi problem gorunmedi devletten korkmayın derim
Mel_yuz Esracglr cnm birde birşey sorucam ultrosyon odasına anneden başka kimseyi almıyorlar diyorlar eşimiz giremiyor mu ☹☹☹☹☹
Happygril Fatmafatma canım bende bugun devlette yaptırdım 20dk falan sürdü ama çok memnun kaldım çok şükür bı sıkıntım çıkmadı senden de guzel haberler duyarım😊
Happygril Semabahri bende Atatürk de yaptırdım canım Ali İpek özelde ki bı doktor tavsiyesi üzerine gittim memnun kaldim
Semabahri Happygril bende kocaeli de oturuyorum canim yakın olsa giderdim ama niyeyse burdaki devletler bakmıyomus detaylı 🤔
Esracglr Happygril devlette baktılar dımı. Başka bo hastaneye göndermediler. Bende 17. Haftamdayım cuma gıdıcm bakarlar mı acaba dı ye düşündüm ya da bu haftalarda ne yapıyolar başka
Happygril Esracglr evet canım devlette baktılar ben 17 haftalık iken gitmiştim ayrıntılı içinde gün alacağım dedim doktora ultrason bölümüne yönlendirdi oda 21.haftama gün verildi bugünde girdim canım
Nebiyeee Esracglr ben karsidan bebegi goremedim malesef yalnizca doktorun ekranindqn biraz bakabildim video cekmek zor yani
Esracglr Happygril hep aklıma gelmıstı nerde bakıuolr dıye. Ultrason bölümünden mı bakıyolrmıs. Hastane acemısı oljnca bılemıo ınsan ne nerde yapılıyo diye