hilal_yener Eozydn ben cildiyeye de gittim bu yuzden hamile oldugum için etkili birşey veremedi ama verdiği krem daha kötü yaptı suratımı benim 😂
Eozydn Marshmallow bende kaşıntı yok çok şükür sadece bu döküntü aşırı canımı sıkıyor bebekte leke olarak kalır mı acaba en çok korktuğum şey 😳
Marshmallow Eozydn yok zaten normalde kaşıntı olmuyor da kullandığım krem yapıyor.bebekte neden leke olsun ki onu anlayamadim 🙄
Mrs40 hilal_yener ay oda kurutur suratı ne enteresan ya cildim hiç kuru olmamıştı inanılmaz bir kuruluk var yırtılcak gibi aynı anda bu kuruluk içinde sivilce çıkmasıda tuhaf mutasyon geçiriyoruz resmen gebelikte 😂😂
Eozydn Mltm_ozdas_ kolumda bacağımda olsa iyi yüzümde olması üzüyor beni Allah yine vermesin ama oluyor işte inşallah geçer
Eozydn Cafede eğer güzelliğimiz geri gelecekse sorun yok 🤪 şaka bi yana gerçekten öyle ama inşallah geçer bütün sıkıntılar
Eozydn Mrs40 valla dediğim beyazlatıcı krem İnstagramda çok meşhur belki duymuşsunuzdur fenomenler hep kullanıyor kullananların memnun kalan çok bende yeni başladım inşallah işe yarar bi bakın derim @kozmetikderyam
Mrs40 Eozydn bakayım kuzum sen memnun kalırsan yaz ama burdan ona göre alayım yanıldım yenildim ünlüler tanıtıyor diye bir ürün almıştım hiç bir işe yaramamıştı 🤷🏻♀️ Eğer memnun kalırsan buradan yaz alayım inşallah 🤲🏻
Mrs40 Eozydn gebelikte kullanımını sordun mu kuzum cilt renfini açıyormuş baktımda instagamdan uygunmu acaba gebelikte kullanıma?
nezahatyetik9 Mrs40 merhaba o dediğiniz cillerden bende de oldu maalesef koyu bi lekelenme de var bide küçük küçük vücudumun belli yerlerinde et benler çıkmış sizde var mı
Mrs40 nezahatyetik9 et ben yok canım ama ço açık tenliyim göğüsümde biraz yukarrı kısımlarında ufak çil gibi açık kahve lekeler çıktı banada kız bebek bekleyen annelerin bir kısmında olabilir demişlerdi hurafemi ciddimi bilmiyorum. Şuan için aklımdaki tek soru geçicimi kalıcımı 😔
melindam nezahatyetik9 Benimde Et zbenlerim Çıktı Küçük Küçğk Boynumdan Yüzüme Doğru Ama Sivilce Çıkarmadım Hiç Annem Doğum Esnasında Terlediğinde Saçınla Sil Geçer Dedi İnanmadım Ama Doğurmadanda Göremicem 😂
Dygggkcr nezahatyetik9 bende de durum aynen böyle şu an. Et benlerini de yeni farkettim ama göğsümde epeydir lekeler var çil gibi kimi yerde kimi yerde daha büyük koyu kahverengi umarım geçer. Ek olarak göbek deliğim bile kopkoyu olmuş 🤭
nezahatyetik9 Mrs40 doğumdan sonra görücez canım bakalım İnşalllah kalıcı değildir benim az biraz zamanım kaldı 33 haftalığım 🥰
nezahatyetik9 Mrs40 bi anda fark ettim Canım valla şimdi ne desem yalan olur ama yaklaşık 1 aydır var bide şey dicem bence orayı biraz nemli tut yağ falan sür ben sürekli göbeğime sürdüm çatlak olmasın diye çok şükür çatlağım yok ama göğüslere çok süremedim