Kumsaln_annesi YelizDurmus Bizde 24+4 günlüğüz. Baya düşündük yeni karar verdik biz Kerem ismine zor oldu ama çok beğenerek koyduk ☺️ Adıyla büyüsün inş paşalarmz 🙏
YelizDurmus Kumsaln_annesi eşimle beğendiğim isimleri kağıtlara yazdık anlamlarına bakarak sonra kura çektik bu şekilde karar verdik şükür hala öyle 💕 kerem diye sesleniyorum alışsın aşina olsun diye
Mushab5260 M-o-r-58 esimin ailesi annesi ve kiz kardesi acik insanlar he onlari kiniyor muyum hayir herkesin kendi karari karismam asla ki cokta iyi anlasirim yanlis anlasilmasin ama biraz modern takilmayi seviyorlar o yuzden arapca isim olmasin diolar cinar yada bulut olsun diolar ikisininde anlami yok sacma bence ama sukurler olsun ki esim hic bir isine kimseyi kariatirmaz hep ikimiz birlikre karar veririz bu arada rabbim her iateyene evlat nasip eder insallah 🤗🤗
M-o-r-58 Mushab5260 tahminim doğruymuş yani 😄 bazı insanlar hayata asıl geliş amacını unutuyor maalesef. Haklarında hayırlısı olsun. İnşallah kuzenlerimede hayırlı evlatlar nasip olur yıllardır hasretler. Rabbim o güzel duyguyu onlara ve tüm isteyenlere tattırır inşallah 🤗
Fatend 38+4 haftamizdayiz Alaz dusunuyoruz bizde anlami: Alev, agicsiz aciklik yer, gosteris, hasmet anlamlari kafamizi kurcaliyo biraz kotu mu anlamlari sizce 🤔
Fatma8988 Fatend gercekten anlamı güzel değil sordugunuz icin söylüyorum. Kulağahoş gelmesi güzel sadece Alazın ama cok anlamsız. Ahlas ı bir arastırın derim anlam olarak harika ve Alazada yakın
denizkuzum Klasik ama en başından beri DENİZ istiyordum çok begendiğim bi isim 3ay sonra geliyor Denizimiz 🎈🎈