Seymaaam celma10 eşim Yiğit Mirza diyor bende Görkem istiyorum bir anlaşmazlık söz konusu bakalım ne olacak.
celma10 BusraDevlet83 o kadar kararsızım ki, söylenen her isim hoşuma gidiyor. Güldür güldürde bir skeç vardı, çocuğa akıllarına gelen her ismi koymuşlar. Benimki de ona benziycek 😂
BusraDevlet83 celma10 Siz de benim yaptığımı yapın. Kulaklarınızı buraya ve çevrenize tıkayın. Sadece aşık olduğunuz ismi seçin.🙃
Mekamu Happy46 aslında çok anlamı var, en genel anlamı değerli bir kumaş türü, ikinci anlamı omirilikteki en üst kemiğin adı, kafayı taşıyan kemik. Latince Atlanta. Yunan mitolojisinde de dünyayı sırtında taşımak zorunda kalan zeusun oğlu. 😀
celma10 BusraDevlet83 çok sevdiğim bir isim vardı tek geçtiğim Onu da yeğenime koydum zamanında Yağız . Seneler sonra evlenip erkek bebek sahibi olabileceğimi düşünemedim 😁
Damla3454 BusraDevlet83 bence de katılıyorum size ben hep bir oğlum olur ise Ömer Asaf istedim çok şükür oğlum olacak ve Ömer Asaf adı🤲🏻🤣
Mekamu Happy46 zaten kötü değil canım 😀 mitolojiyi ben çok ciddiye almıyorum siz de almayın ne olacak 😀
BusraDevlet83 celma10 Bera faziletli, erdemli demek. Abimin ismi Agâh olmasaydı onunla bütünleyecektim. Kısmet herşey.. Hazar da barış demek.