Deletedmom137 Varmı benim gibi bu durumu yaşayan yemek yerken canımdan can gıdıyor neden oluyor anlamış değilim 😒
Rmys_krck2534 Deletedmom137 Hamileliğimin 4.ayında başladı halen devam ediyor kanama iltihap şişkinlik hepsi var şükür😁Doğumdan sonra geçiyormuş ama çektiğimi bi ben bilirim
Mrcemn Deletedmom137 diş etlerine tek iyi gelebilecek şey tuzlu suyla gargara içindeki iltihabı şişliği alır canım benimde dişlerim çok kötü diş etlerin çekildi diş etlerim şişip kanıyor ama dindiren tek şey tuzlu su oldu ama öyle bir iki kere değil günde en az iki defa yapmak lazım
Deletedmom137 hilal_yener süt yoğurt tüketiyorum günlük canım ama kendımı bildim bileli asla peynır yıyemıyorum nedendir bilinmez🙄
hilal_yener Deletedmom137 ne yap biliyomusun dişlerini bikere düzenli olarak fırçala günde 3 kez bu yemek sodası varya dişlerini fırçaladıktan sonra sür şişen yerine geçiriyor
Melikekrtc1 Ya benm de dişimde çürük var sanırım hava alıyor o kdr ağrı yapıyor ki uyuyamıyorum napcamı şaşırdım. Doktor kanal tedavisi dedi ama yapmıyor da ben deliricem ama ağrıdan 😞😞😞😞
Deletedmom137 Melikekrtc1 ay gebelikte dişler herkesin problemi sanırım sağlam dişler bile ağrır oldu dökülcek yakında 😬
hilal_yener Deletedmom137 dene dene benimde geçen gün apse yaptı geçirdi bikere sürüp bırakma ama iki üç gün boyunca sür
Melikekrtc1 Deletedmom137 Aynen canım ama şuan sanırım benim ki en kötüsü ağrı en üst safha da 😞 resmen ağlicam nöbetçi dişçi olsa keşke
hilal_yener Sudenaz34 evet geliyor apse yaptıgında sürekli sürüyorum ben dişlerimi beyazlatmak içinde kullanıyorum limonla beraber