Pembepanterr Hanımlar prematüre doğuran var mı aranızda birşey soracaktım bebeklerinizi ne zaman yani kaçıncı haftada doğurdunuz kaçıncı günde sizi emmeye başladı çene kuvvetlenmesinin kilo ile alakası var mı kaç kiloda sizi emmeye başladı
Ulviyegndz Pembepanterr merhaba 35.haftada doğum yaptım kilosu 33.haftayla uyumlu doğmuştu diğer gelişimleri haftasıyla uyumluydu 37.hafta oldu şu an 2 haftadir küvezde daha yeni yeni emmeye başladı o da tam emme sayılmaz kilosu zayıf olduğu için güç bulamıyo kendini doyuracak kafa ememiyo haliyle ama yavaş yavaş güçlendigini hissediyorum kızımın 🤲😊
Halidemat Pembepanterr merhaba canım benim 35 haftalık 3 kilo doğdu ama 1 hafta küvezde kaldı sağdığım sütleri verdiler .1 hafta sonra hastanede beni emdi 3 gün serviste kaldık
Elif6161 Ulviyegndz yerim onu benn ya küçğk savaşçı annesi daha güçlü olcak inşallah bişey sormak istiyorum acaba ultrasonla gözüktügü kiloyla uyumlumu dogdu yani ordada 1800 gözüküyodu
Ulviyegndz Elif6161 1900 gözüküyordu canım ama doktor artı eksi yanılma olabilir demişti 100 gr eksi çıktı