hunilimom hilal_yener 9 aylık bi anne olarak keşke hep hamile kalsaymisim😂 yaa çok güzel bir duyguydu hamilelik bil bol keyfini çıkar sonra cook ozleniyor bu 9 ay nasıl geçti hiç anlamadım
hunilimom hilal_yener geçer geçer hiç merak etme bi bakmışsın hopp zaman geçmiş doğum ani gelmiş catmis
Nurak hilal_yener amin canım çok teşekkür ederim sende hayırlısıyla al kucağına inşallah yok ya kızım olcak tembel kizz
UraSsmom SK-Annesi Maşallah canım 🤲🏻Senin daha çok varmış biz 33 olduk millet erken erken doğuruyo korkuyorum bende 🙈
Bulut_evren hilal_yener malsef sabahtan gece yatana kdr ayaktayim .. bir oturuyorum kaynanam kaynatam ve 2 bucuk yasinda oglum var cok hareketli yetisemiyorum cok bunaliyorum bu aralar
hilal_yener Bulut_evren ay ay sende fazla yormadan yap bari işlerini dinlene dinlene o kadar iş yaparsan tabi her yerin ağrır benimde şu sıralar temizlik takıntım oldu hergün süpürge tutuyorum nerdeyse eve ölüyom sonra
Ummuserdogan hilal_yener yine iyisiniz durum şu ortaluk yatışsın haftaya doğuma giricem ortalık karışık hastaneler karmakarışık eşim yok izinler iptal doktorum izne ayrılmış 😔🤦🏻♀️Daha neler neler siz dua edin ortalık durulsun bizim gibi zamana denk gelmesin doğumunuz bizede dua edin lütfen 🙏
hilal_yener Ummuserdogan inşallah bi sorun cıkmaz korkum o benimde 🙏🏻 İnşallah sizinde bi problem olmaz allahım korusun
Ummuserdogan hilal_yener amin canım herkesin inşallah dua et bize de lütfen ortalık karışık korkuyorm eşin gelsin istiyorum gelmezse ben perişan olurum Allah’ım herkese yardım etsin rabbim yar ve yardımcımız olsun 😔😢☹️
Aysglengn hilal_yener ben şu an 37+4 üm , sen asıl ağırlığı bu haftalarda gör çok hızlı bir kilo alımı oluyor bebeklerde😅Bende şu an artık bir an önce hayırlısıyla doğsun kızım istiyorum 🙈40 haftaya kadar düşünemiyorum ağırlığımı🤦🏻♀️