Zehramomm hilal_yener daha dün 30 duk bugün 38 olduk sanki şu ana kadar geçti de şimdiden sonra geçmiyo zaman nefes alamıyorum artık kucağıma almak istiyorum bende çok sıkıldım
HcA hilal_yener bende son haftaları görene kadar ağırlaştığımı sanırdım 30. Haftalarda 😔 hazırlıklı ol canım daha da ağırlaşmaya hele o çatı ağrıları 😔
Momof2child Hamilelik guzel surec hergun icinde buyuyen bir canli oldgnu hiss etmek ayri bi mucize Allah tum Kizlarmiza yasatsin bu hissi inSALLAH.BEN SIKILMADIM AMMA VIRUSdan dolayi sikintim SAGLIKL BI ALSAYDIK BEBEKLERMIZI KUCAGIMZA INSALLAH
HcA hilal_yener keşke şuanda sızlatsaa :) gerçi benim o zamanlarda kaburga ağrım çok olurdu bebek aşağı indikçe kaburgama çok baskı yapmadı. Suanda kanala giriyormuş bacaklarım bile uyuşuyor bazen :(
EzgiTuran hilal_yener ben şuan 33+4 üm ve zaman uçuyor sankiiiii dursun istiyorum durmuyor 😂😂 daha eşyaları hazırlayamadım bide diyorum erken doğarsa tam olur, o yüzden zaman biraz yavaş geçsin istiyorum ama uçuyor :)))
Yel282828 34 haftaligim bugün dedim artık sıkıldım hamilelikten herhafta başka biyerim ağrıyor evde dur dur hep kafayı yedim nezaman geçecek bu haftalar offff