Naz_mus Kızlar 14 haftalık oldum doktorum kan ilacı ve folik asit yerine ek başka vitamin verdi acaba kan ilacı kilo yapıyor mu merak ediyorum 🤔
Tuuba61 Naz_mus 🤰🏽 ben de kullanıyorum iştah açtığı kesin ben çok kilo aldım o ilacı kullandıktan sonra 🤦🏾♀️ Ama herkese aynı etkiyi yapıyor mu bilmiyorum 🤷🏾♀️
Yasemin00 Naz_mus Ben ferrosonal kullanıyorum ve decevit kullanıyom ama kilo yaparmı kan hapı yapmaz diyolar Decevit yapar diyolar ama bakalım daha 63 kilom 57 idi hamile kalma kilom bakalıö.nolcak 🙄
Yaman Naz_mus ben gynoferon kullaniyorum decaviti gecen hafta biraktim 21+5 im suana kadar 1 kilo yeni aldim bnde kilo yapmadı
Gamzedngdn Yasemin00 ben decavit 6 aydır kullandım ondan kaynaklı kilo aldığımı sanmıyorum hiç ilk 3 ay hiç kilo almadım şuan 5 kilo aldım toplam 26 haftalık olduk canım kilo yapmıyor merak etme 🌺
azizeguneyy Naz_mus Ben kilo almıştım kan ilacından sonra bide ben gebelik zehirlenmesi geçirmiştim 3 kutu verdiler 4′te olabilir 200 kapsül falandı saydığımda yani doğurdum hala duruyor ama kullanmıyorum kaldı öyle
Artemis0 Hiçbir ilaç aslında kilo yapmıyor. (Kortizonlu ilaçları hariç tutuyorum.) Kimisinde iştahı açtığı için yemeye bağlı da kilo artıyor. O yüzden ilaç doğrudan kiloya sebep olmaz.