Esenburhan123 Kızlar çatlama iğnesinden sonra 10 gün idrar testi yaptım silik çıktı 11. Gün yaptım tek çizgi çıktı. Kan verdim 2 den küçük çıktı yani negatif böyle olup sonradan pozitif çıkan var mı yoksa kesin negatif mi 😟😟😟😟
Ozlemzeynep Esenburhan123 kuzum idrar tesnde pozitif görebilirsin iğne etkisiyle 14. gün net sonuç çıkar genel de o yüzden kanda negatiftse sonuç o doğrudur 😔
Mahbuss Esenburhan123 canım benim arkadaşım 12. Gün yaptı negatif çıktı iğnenin 17. Günü pozitif çıktı 90 li değerle öğrendi hamile olduğunu. Çok erken yapmışsın testi inşallah güzel haberler alırsın bende beklemedeyim iğnenin 13. Gunundeyim 4. Denemem bundan önceki ignelerde hep 14 15. Günde oldum yarın veya Perşembe bekliyorum hamilemiyim bile diyemiyorum artık 😔
Esenburhan123 Mahbuss hayırlısı olsun inşaAllah ben kimyasal geçirdim ondan cok endişeliydim bakalım hayırlısı olsun
Ozlemzeynep Esenburhan123 gebelik testinde pozitif verir iğne etkisi canım onu demek istedim kanda negatifse negatiftir olsun hayırlısı olsun 😊
emrebusra96 Esenburhan123 kuzum uygulamanın bilgilendirme kısmında okudum adete 4 5 gün varken bebek rahme yuvalanma işlemini tamamlar yazıyordu çok erken yapmışsın negatif çıkması normal en azından iğnenin etkisinin geçtiğini öğrenmişsin bundan sonra artarsa bilki hamilesin 😊