Mrs_duman sorun şu ki ben her çıkan doktoru bile dikkate almam , doktor dedi diye yapmam.Doktora inanmam için onun geçmişini okurum, makalelerini incelerim, görüşlerine videolarına bakarım. Bu gittiğim doktorlar içinde geçerlidir. Boş beleş önüme gelen doktora da gitmem anlayacağın. Ama en önemlisi “WHO” ne derse odur benim için.sizler ona bile vasıfsız diyorsunuz demek ki bu durumda, ama bu örgütün yanında doktorların görüşleri bile bir hiç söyleyeyim de bilin😃ha aynı şekilde burda ben kullanmıyorum çocuğumda bişey yok diyeni zaten hepten kaale almam anca cahilliğine verir Güler geçerim, ne kadar vasıfsız olduğunu, zaten eltimde şöyle oldu,arkadaşımda böyleydi ama bende böyle oldu sende de kesin böyle olur diyerek ortaya koyar kişiler bir kişinin lafına bakarak 😉 kullanın kullanmayın zerre umrumda değil her defasında da belirttim bunu dikkatli okumanı tavsiye ederim. Okumak var okuduğunu anlayabilmek var. banane benim çocuğum mu sanki, ben kendi hayatımdan mesulüm.sen kendi hayatından bu kadar basit.