SerenYiitolu Bende öyleydim kimse bişe söylemesin istiyordum deliriyordum 😂 şimdide sakinlikten ölecem hahah😂
FuatTataroglu SerenYiitolu banada arada oyle oluyo o kdr ufak seylere agliyrm ki anlatamam 🤣🤣sonra kendime guluyorum napiyrm ben diye😂😂
SerenYiitolu FuatTataroglu ani duygu geçişleri😂😂 eşime bununla ilgili yazılar okutup duruyorum deli olduğumu düşünmesin adam hahha
FuatTataroglu SerenYiitolu bendemi oyle yapsam napsam esim bana bazen dedigin gibi delirmisim gibi bakiyo 😂ne zaman gecti senn bu duygu hallerib
SerenYiitolu FuatTataroglu yap bence ben bazen normal otururken biyerde okumuşum gbi aa bak böyle böyle şeyler oluyormuş falan diyorum hahah😂 ne yapalım elimizde değil anlasınlar onlarda
Saramasal Yaa ben önceden daha sinirli biriydim hamile olunca daha bir sakin duygusal oldum eğer bebek erkekse testestoron hormonuda sinirli yapıyormuş
SerenYiitolu Saramasal bizimki erkek🙂 aslında sakin olmak lazım çünkü stresli bi hamilelik kolik bebek demekmiş
SerenYiitolu FuatTataroglu dene dene 😂 bide hamilelikte ster yapılmaması gerektiğinide oku 😂 eşin ona göre davransın 😂 kadınların gücü haha
FuatTataroglu SerenYiitolu ay kesinlikle 🤣benim esim normalde cok sinirli bi insan hemen kizar ama smdi hemen sesini bi maca bile yukseltse diyorum hamileyim ben unuttn herlde dgru duzgun davrn diye sanirim yola getricez eslerimizi 🤗🤣
SerenYiitolu FuatTataroglu durduk yere ağlayan ve hiç susmayan bebekler diyebilirm bizimkide öyleydi iş stresi bilmem ney dokunulmuyordu şimdi eser kalmadı 🙂 çok şükür😂
FuatTataroglu SerenYiitolu ayy en buyuk korkum benm aglayan susmayan bebek 🙈bundan snra sakin bi hayat yasamayi planliyorum 🤗🤗