Eker19 Arkadaşlar, 12 haftalık hamileliğim de kalça ağrısı çekiyorum. Kalçamın yanları ağrıyor yatarken. Sanki üzerinde çok durmuşumda ağrımış gibi bir ağrı. Sizde de oluyor mu bu kadar erken ?
Emren Eker19 selam eveT bendede var yaklaşık 3 haftadır şuan 16.haftam bu haftada Sırt ve eklem ağrım başladı magnezyum eksikliği yaparmış
Ozzzgeee Eker19 bnm o haftalarda kalca agrılarım oldu hatta yürümekte bile zorlanıyordm bazen magnezyum ilacı kullandım ve şükür geçti şimdi 21 haftalıgm ama 2 3 gündür de bel agrısı cıktı
Melmel35 Eker19 9haftadır kalsiyum magnezyum takviyesine rağmen geçmiyor moral bozmak gibi olmasın da 21. Haftadan selam olsun 😂😂
Zeyzeyka Eker19 bende 12 deyim aynı ağrı bende de var, yoğunlukla sağ tarafta bi evi süpürsem yürümem imkansız hale geliyor
Ozzzgeee Zeyzeyka canımm aynısı bnmde öyle olmuştu süpürge yapym yürümekte zorlanırdım magnezyum ilacı işe yaradı bnde inşallah sizinde gecer
Emren Geçen eşime dedim 9.aya kadar böyle devam ederse vinçle gidelim koca karı gibi oldum daha 16 da 😂
Sedos2020 Eker19 o haftalardayken baya yoğun hissetmistim o ağrıyı iyi bilirim ..postumda vardir o ağrıyla alakalı .ilerleyen haftalarda düzeldi benim ki..magnezyum eksikliğinden olduğu söylemişti buradaki arkadaşlar ,,doktora söylediğinde magnezyum veriyomus