Melike_ Arkadaşlar Gaziantepte Medical park hastahanesi nasıl sizce iyi mi ve doğum ücretleri nedir bilen varsa yardimci olursa cok sevinirim
Seson35 Melike_ ben medical parka gidiyorum. Doğum ücretleri doktoruna göre değişiyor benim doktorum hatice hanım doc olduğu için muayenesi pahalı. Doğum için 4500 dediler oda süslemesi fotoğraf ikram dahil epidural olursa +1000 tlymiş. Normal ve sezaryen aynı fiyatmış.
Haticeakks Doğum ücretini 3200 demişti bir arkadaş ben sezen bukoya gidiyordum ama muayene testler falan aşırı pahalı bende geri eski hastaneme devam ettim ama sezen buko çok harika bir doktor tartışmasız
Haticeakks Melike_ iki ay kadar oluyor tam hatırlamıyorum sanırım bu sezeryan ücreti ama normalde aynı fiyat olabilir valla pek emin değilim sadece muayene ücretini biliyorum oda 150 TL sigortalı olduğumuz halde
Elifprs Siğortalı muayene ücret 150 TL siğortasız muayene 300 TL doktordan doktora fiyatlar değişim gösteriyor DİE biliyorum kadın doğum dr Ali Özcan tavsiye ederim
Seson35 Melike_ evet dahil ekstra epidural olursa +1000 tlymiş. Vip oda tercihiniz olursa gecelik ekstra 175 tlymiş.