Ponciginannesi_ Bebeks_01 doktoruna sor bi istersen alabilirmiyim diye. Sonra sağlık ocağından yazdırabilirisn. Kendin alınca 50 tl falan veriyorsun
Deletedmom115 Bebeks_01 ikiz olmasına rağmen pek çok kişiye göre iyi geçirdim ben, hala yaptığım yemeği yiyemiyorum, tavuk kokusu midemi bulandırıyor, sabah bulantılarımı ise çubuk kraker ile geçiriyordum, bazen mısır patlatıyordum, leblebi de iyi geliyordu
Smyy06 Prilam dr kullanıyorum onu kullanmadıgım gün kusuyorum o hap çok iyi geliyor bu arada 18 haftalığım hala devam ediyo hapı kullanmazsam
Seydakryl Bebeks_01 6. Ayıma kadar serum ve prillam Dr. Diye bir ilaç kullandım şuan 29+5 im ve hala yumurta zeytin ve peyniri görsem öğürüyorum 😖
CananMuhammed Bebeks_01 Valla ağlayarak kusarak atlattım ilk üç ayı her mide bulantısında ağlama krizleri başıyodu artık
Ozgurtigli1 Bebeks_01 tuzlu çubuk bende hiç işe yaramadı :( normal leblebi değil beyaz olan. Bastırıyor baya. Hayır folik asit bulandırmaz canım
Deletedmom115 Bebeks_01 sorma ya, benim ve eşimin ailesi istanbulda biz eşimin işinden dolayı kayserideyiz, kimsemiz yok, kaç kere mutfakta açlıktan ekmek arası peynir koyup yerken ağladığımı bir ben bilirim, keşke kayınvalidem ya da annem burada olsaydı onlara gitseydim yemeğe veya bir tas yemek getirselerdi bana diye ağlardım ekmeğimi yerken
Sevgi_umut Bebeks_01 kesinlikle sabahları haşlanmış patates yiyerek atlattım. Prilam dr içtiğim halde bulantımın olduğu günler oluyor ama haşlanmış patates çok iyi geliyor. Belki size de faydası olur :)
Bebeks_01 Sevgi_umut denemekte fayda var denerim elbette ilk işim bu olucak çok şeyler yemek isteyip yiyememek yapamamak ne kötü
1serapguneyli Sevgi_umut ben aylardır prilam kullanıyorum yatmadan önce muhakkak 2veya3 adet alıyorum ertesi sabah güne kusarak uyanıyorum gün içinde defalarca kusuyorum anca akşam saatlerinde kendime geliyorum 😂
Bebeks_01 Ponciginannesi_ doktor yokki koronodan dolayı muayne etmiyorlar anca çok önemli bişey olacak
1serapguneyli Bebeks_01 hastanede serumla mı yemedim, çeşitli şeyler mi denemedim.. 😂 19 haftalık olduk hala kusuyorum her gün hem öyle az buz da değil günde 7-8 defa çıkarıyorum artık alıştım yadırgamıyorum 😂