Ozgedrk Amin inşallah canım benim dün devlet Hastanesi’ne gittiğim de bebeğin 10 gün önceki kilosunda kaldığını yani hala 2800grm oldugunu hic almadığını ve gelişiminin durduğunu söyledi doğum evine gidip baktırmam gerektiğini söyledi.dün stres yaptım ve beklemedim özele gittim bugüne kadar herşeyim normaldi bebek doğum kanalına girmiş ve baş aşağı pozisyondaydı 25.haftasindan beri.herneyse dün özele gittiğimde doktor bebek 3kilo600gram sen bunu normal doğuramazsin suyun azalmış vb birsuru olumsuzluklar saydı ve ntsye yolladı oradaki hemşire o doktorun biraz ameliyat hastası olduğunu ve oek normal dogum tercih etmediğini söyledi 3.bi doktora mutlaka görün çünkü bizim hastanemiz ameliyat hastanesi dedi ardından ntsmi o doktora gosterdigimde bu ne biçim nts git bugün için 11de gel nts cekelim ve haftaya sezeryan günü ayarlayalım dedi.ben gitmedim doğum evine devlet Hastanesi’ne geldim doktorum bebek 3kilo200 gram suyun gayet guzel baş aşağı pozisyon normal doğum yaparsın sen dedi ve son günün 12nisan dedi çok mutlu oldum.ama nts de kalbinin hızlı attığını söyledi iste dediğin gibi olabilir çünkü dün fazlasıyla stres yapıp kendimi bunallttim .Allah yavrumun ve onun gibi olan butun meleklerin sifasini versin inşallah 🙏