Melisan rabbim kurtarmış seni oradan 41 haftamda gittim acile kakasını yapmasından korktuğumuz için günün geçmiş diyip beni korkuttular kakasını yenil olabilir dediler bende korkudan imza atmış oldum hiç açılmam YÖKtu ağrım da yoktu yani hiç bir belirti yokken yatırdılar 2 gün suni sancı verdiler ilk gün suni sancı verirken yarım saatte asistanlar gelip sancıyı yükselttiler salak asistanların birbirinden haberi yok çok fazla yükselttikleri için bebeğin kalp atışları düştü açil müdahale ettiler bu arada her saat başı 10 kişi gelip hepsi alttan muayene ediyorlar ertesi gün tekrar sancı vermeye başladılar bu arasa açılmamam hiç YÖK hala zorla açılsın diye veriyorlar ama bende Doğum belirtisi yoktu artık sancılara dayanamıyordum anneme bile beddua etmişim o can havliyle. Açılmam olsa gam yemiyeceğim dayanacağım . Resmen işkence çektirdiler bana zorla. Belime giren ağrıyı anneme yumruk attırarak hafiflettiriyordum.i düşünün. Ailem eşimin ailesi bağıra çağıra çıkarttılar beni hapishane gibi çıkartmıyorlar sezeryana alın diyorum açılmam YÖK nasılsa YÖK almıyorlar acil bir şekilde çıktık ve takipli olduğum özel hastaneye gidip sezeryan oldum İnan’ın herşey kabus gibiydi hiç birşeyin acısını hissetmedim sonda ameliyathane hiç birinden korkmadım çünkü hala suni sancı çekiyordum kurtulmak için dua edip yalvarıyordum. Bebeğimi görünce ben bu bebeği kaybetseydim o hastaneyi başlarına yıkardım dedim direk. Çok güzel bir bebek rabbim herkese nasip etsin. Sezeryandanda korkmayın sadece idrar da sıkıyım oluyor kramp giriyor yaparken o kadar 20 gün oldu Doğum yapalı normal doğursam bu kadar iyi durumda olmazdım