Gulcangzl16 Kızlar Sivas’taydı tayinimiz ama Bursalıyız orda Doğum olacak sanırım. Fiyat bilgisi olan var mı? Şuan da indirim var mı
iremgun Gulcangzl16 Sivas’ta özel hastaneye mi gidiyordunuz? Medicana da 5100 civarı doğum. Diğer hastaneleri bilmiyorum maalesef.
_asli1616_ Gulcangzl16 bende medicana volkan aksakallı gidiyorum müthiş bi doktor 32+5 ddoğum ücretlerini bilmiyorum ama
Nurselin11 Gulcangzl16 hayat hastanesi 2800 gibi bir fiyatı var,kamu çalışanıysanız eğer eşiniz yada siz,2400 civarı oluyor %15 indirimli kamu çalışanlarına,doktorum Ayşe Erol,çok memnunum tavsiye ederim☺️
iremgun Gulcangzl16 bilmiyorum Sivasta nasıldı fiyatlar canım ama Bursa da gördüğün gibi baya farklıymış doğum fiyatları. Ben de bilmiyordum bu kadar fark olduğunu. Bütçenizi bilmiyorum ana medicana da Volkan Aksakallı doktorum ve çok memnunum.
MzyynSrctn Gulcangzl16 çok memnunum Songül Yapıcı doktorum biraz kilo takıntılı bi doktor ama 😂. Çok güler yüzlü telaşeye vermeyen sakin bi doktor.
Efesevim Medicanaya gidiyorum bende doktorum çok iyi haftaya doğumum var ama fiyatlar nasıl bilmiyorum özel sigortam olduğu için