Merhaba kızlar. Son bir kaç haftadır sürekli sancılarımdan ve endişelerimden bahsediyordum zaten. Normalde 27 mart cuma planlanmıştı doğumum. Ama pazar gecesi sabah kadar sancıdan ağladım pazartesi kontrol var die salgın nedeniyle hastaneye gitmek istemedim. İçime doğmuş gibi pazartesi evden çıkarken valizleri kapının önüne koydum ve eşime doğum olursa gel direk bunları al dedim. ( keşke yanıma alsaymışım) doktor nstye bi bağladı direk doğum dedi. Açıklık kontrolü yapmak istedi ben vajınal muayenede pek iyi değilim o yüzden riske atmayalım sezeryan için yatış dedi. Başladım ağlamaya korkuyorum, hastane kimseyi almıo annem bile yanımda değil birde aniden olunca. Neyse gittik anesteziye doktora nasıl yalvarıyorum benim panik atağım var ne olur sakinleştirici verin yok nabzım yükselr yok şöyle olurum. Bebek çıkmadan veremem genel uyutalım dedi yok dedim spinal olsun. Neyse eşim eşyaları almaya gitti hop odaya geldiler beni götürdüler. Ameliyathaneye girdim. Anestezi uzmanı dik oturmamı söyledi başım önde dik oturdum tamam bitti dedi inanın hissetmedim ki canım tatlıdır kan alınırken ağlarım hep 😂 sonra beni diğer sedyeye geçirip yatırdılar doktorum geldi direk güven kapladı içimi. Hocam uyuşmamış olabilirim dedim tamam bi bakalım saat 11:05 dedi bende bana dio sandım meğer adam başlamış 😂. Evdeki kediyi napcan falan filan beni oyalarken bu müzik güzelmi başlamadan müzik seç derken anaaammmmmm cılız bir ses ve kızım kucağımda 11:17. Hemen foto çekildi bana gösterildi derken hemşirelee aldı götürdü anestezi uzmanına beni uyuturmusunuz dedim sonrasını hatırlamıyorum. Ameliyattan 3 saat sonra ayağıma his geldi ama 18:30 a kadar kaldırmadılar. Sonra kaldırdılar ve ben canı tatlo olan ben ağrı kesici vurdurma gereği bile duymadım. Şuan evdeyim kızıma kendim bakıyorım öğlen çıktık hastaneden. Yemeğimi yapıyorum evimi temizliyorum. Kocaeli anneleri kesinlikle gözü kapalı Cihan Hastanesi Mehmet müezzinoğlu tavsiyemdir. Eli hafif diyorlardı inanmıyordum. Hastanede tertemiz ve muhteşem ilgi var prenses gibi hissettim kendimi 😍Panik atak hastaları benki nabzı 100 lerin üstünde olan biriyim sakın korkmayın o an bolbol dua okuyun öyle bir güç geliyorki. Bir diğer tavsiyem ilk yürüdükten sonra hep yürüyün ne kadar yürüseniz o kadar iyi. Artı hasta bezi olsun yanınızda büyük kolaylık oluyor. Birde itiraf herkeste olcak diye birşey yok ama baş ağrısı çok var bende. Dilerim herkesin gönlüne göre güzel sağlıklı doğumları olsun♥️♥️♥️ @adm sabitlermisin