40+2 günümde doğum yaptım tam 40. Haftamda sancılarım başladı hastahaneye gittim muayenede 2 cm açıklığım olduğunu durumumun iyi olduğunu söyledi doktor eve git virüs var iyice sancını cek 5 dk bir sancınız olunca gel dedi öyle yaptim cuma günü evime döndüm pazar günü artik sancılara dayanamayip hastahaneye yetiştim sabah dokuzda beni aldilar odaya aksam altıya kadar sanci çektim daha ilk bebegim sıfır deneyim zaten virüsten dolayi yanima kayinvalidemden başka kimseyide almadilar neyse gelen kontrol ediyor giden kontrol ediyor en son 8 cm açıklığın var dediler ama hala açılmam yok sonunda doktor geldi bunun çatısı dar dedi ona rağmen beni normal doğuma aldilar ıkın ikin diye diye bağırıyorlar ikinma nasil olur bilmiyorum ki anlatiyorlar yapiyorum yapamiyorsun diyorlar kızıyorlar neyse sonunda aldilar beni çatal dedikleri yere yırttılar kestiler zor bela aldılar bebeğimi tek bir iğne ile beni uyusturdular dikis attıkça canımın nasil yandığını anlatamam bebeğimi vericekler sandim meğer anne karninda kaka yutmus onuda yoğun bakıma aldilar benide odaya ne bakan var ne bisey diyen bir agri kesici serum bile verilmedi odadan dışarı cikarmiyorlar birisi gelipde öldün mu kaldin mi diye sormuyor da bir günüm doldu sonunda beni çıkardılar ama bebeğim hala yoğun bakimda bana dua edin dogum hikayeme malesef korona virüsü sayesinde hayatımın en unutamayacağım acısı oldu bebeğime dua edin lütfen olur mu