Canan0103 Mixovul 7 ovül fitil kullanıyorum bır kez kullandım ama yeşil bır akıntım var . Ve cokta işe yaramıs gıbı degıl sanki 1 kez kullandıgım için mi anlamadım. Yardımcı olurmusunuz ılk kez vajınal mantar oldum . Yesil akıntı ilaçtan kaynaklı mıdır?
Durkayaelmas Canan0103 benim her kokulu akintim oldugunda bu ilaci kullandim cok iyi bir ilac kullanmayi birakmayin
MCY Şükür hamilelikte sıkıntı oluyor yeşil akıntı ve mantar çeşitleri Rabbim tez zamanda şifanızı versin inşaAllah sağlıklı günler diliyorum ☺️Canan0103
hhb53 Canan0103 evet banada olmustu felaket şekilde yesil akıntı gelıyordu o fitili kulandıktan sonra 7 gunluk zaten son gun gelmıyor hemen iltihabı sokup alıyor
Canan0103 hhb53 üst üste soruyorum nolur k.bakmayın ama aynı ilacımı kullanmıstık mixovul müydü sizinkide?
Canan0103 Deletedmom138 yani bende cok az yesil renklı akıntı nerdeyse damla damla . Yogun bı akıntı olmadı bugun
Canan0103 Naime4049 canım peynir kesıgı gıbı akıntıyla basladı benım . Kaşıntı ve batma yanma oluyor.
Naime4049 Canan0103 anladım canım sagol bendede böyle küçük küçük sivilce gibi şeyler farkettimde doktorda gidemiyorum virüsten ötürü ne olduğunu anlayamadım mantarı acaba diye düşündüm degil sanırım