Tugbaeryurek Kızlar kalçam ve diz kapağımın üstte iç kısımlarda çatlaklarım var ve asla sevmiyorum onları tecrübeli anne adayları fikir verebilir mi karnımda yok hiç ama neden orda var anlamadım
Gamzedngdn Tugbaeryurek canım kaç haftalıksın vucüt yapısıyla ten yapısıyla alakalı çatlaklar senin vucudun bu şekilde tepki vermiştir belki de benim gögüslerde ve üst bacakta vardı ama bu hafta az az göbekte de başladı neler sürdüm 12 haftadan beri olacağı varsa oluyor malesef doğumdan sonra kantoron yağı geçiriyor dediler onu denicem artık doğumdan sonra inşallah geçer 🤲
Gamzedngdn Tugbaeryurek 26 haftalık canım benim tenim normalde çok kuru zaten hemen çatlar kilo alıp verince bile 😟
Mertarasinannesii Vücudunu nemli tut canım özellikle her banyodan sonra bebek yağı sür ve bitkisel içerikli çatlak yağı kullan önerim incia
Tugbaeryurek Ben üzüm çekirdeği yağı kullanıyordum karnıma. Ama hiç farketmeden bacaklarım ve kalçam çatlamış şok oldum resmen bio oil leke ve çatlak sonrası yağını denilecek sipariş ettim bakalım umarım işe yarar çok üzgünüm takıntılı bi insanım çünkü