FBetl233 Deletedmom315 riskim yok bende öyle gidiyordum bu haftaya kadar bugün her hafta gel son zamanların artık dedi
Sinem67 FBetl233 canım senn son aylar oldu için haklı doktorun. Banada artık 1 ayda bir gelmen olmaz arayı kısa tut dedi
Bernakuzey Benimde riskim olduğu için doktor her hafta kontrole çağırıyor ama önlem amaçlı sabah erken ilk olarak alıyor ya da en son gidiyorum kalabalık dağıldıktan sonra beni alıyor .
Haticeakks Valla 35+5 olduk doktor her hafta çağırıyordu sezeryan günü aldım bana acil durum olursa gel olmazsa iki hafta sonra gel öbür haftada sezeryana alalım dedi
Tugbasentrk12 FBetl233 valla canim benide 4 günde bir çağırıyor bende 37 haftaligiz ve nst çekiliyorum her gittiğimde acaba dogumumu yaklaştı diye düşünüyorum birde bebegimin bacak ve karin bölgesinde 2 hafta gerilik varmış 😔😔
Tugce35 Benim 40 hafta oldu hergün kontrollere gidiyorum nst bakıyorlar korka korka gidiyorum vallah ama mecbur kontrole gitmek zorundayım
Ozgee11 FBetl233 37-38-39 da git. Şimdi bir 10 gün açabilirsin arayı en fazla. Sonra zaten haftalık takip gerekir. 2 hafta asla olmaz