Sxbmd meliccccc inşeAllah 6 haftada git ikisini de gör 😊 ben gittim keseyi gördüm,1 hafta sonra gel dedi dr
meliccccc Sxbmd doktorumda o sekilde planladi canim git gel yapma diye.. insallah yaa cok heyecanliyim🥰
Sxbmd meliccccc benim ilk hamileliğim gelişnedi kürtaj oldum,hiç ultrasona gitmemiştim.Oyüzden bu defa korkumdan gittim keseyi bile görsem yeter diye 😀
Hadibakalim 5+6 yım 2 gundur bulantim var..yemek yeme fikri bile midemi bulandiriyor 1 kilo vermisim simdiden..agrim sizim yok cok şükür..siskinlik cabası
meliccccc Sxbmd ayy allah yasatmasin cnm bidaha benmde ilk gebeligim tup bebekle oldu cok sukur sag saglim kucagimiza alamayi nasip eder insallah rabbim
Aysenursgr Benim son adet tarihime göre 5+0 fakat beta değerim 31-70-57 şeklinde. Son değerim düşünce aşırı umutsuzluğa kapıldım daha öncede dış gebelik yaşamıştım. Tekrar yarın kan vericem. Bu şekilde durum yaşayanınız oldumu ?
Aysenursgr cocukgelisimcielmas henüz değer çok küçük olduğu için henüz ultrasonda bakılmadı bile 😞 sadece 2 günde bir beta 2 kat artmalı die konuşmuştuk doktorumla
cocukgelisimcielmas Aysenursgr inşallah endişelenmeyin kimininki sonradan artıyormuş çok dua edin dikkat edin
Dilruba92 Bende 5+3 teyim acayip bir sırt agrım var sadece o kadar 8. Haftaya kadar doktora gitmeyi düşünmüyorum hem virüs hemde bebeğin kalp atışını net duyalım die
Snszasla Sxbmd valla beni de en çok zorlayan kasık ve bacak agrım oluyor yarın çağırdı doktorum keseyi görmek için gideceğim inşallah görürüm 🙊
Sevdiss_17 Sxbmd cinsiyet onemli degil gonlum bir kizim var buda erkek olsun desede rabbim ne verirse bas goz ustune bu sabah cok kotu oldum yemek yerken bulaniyor acken bulaniyor 3 ay boyle guder diye korkuyorum 😂
Sxbmd Sevdiss_17 gerçekten kötü bişey bulantı,ben kaç gündür çok üşüyorum,bilmiyorum üşütdüm mü,yoksa hamileliğe göre mi Tabiki canım sağlıklı hayırlı evlat olsun da ne olur olsun
Sevdiss_17 Sxbmd evet ben su ahavda kombiyi yakiyorum esim cok sasiriyor geceleri cok usuyorum bence hamiellekten sonra birden ayaklarim yaniyor