Sonunda bende doğurdum ama bu kadar hüzünlü olacağını bilmiyordum kızlar bazılarınız ne var bunda herkeste oluyo diyebilir ama İnan’ın başına gelmeyen bilemezmiş . Ben rahat bir hamilelik geçirdim mide bulantılarım falan oluyodu ama herkeste olan şeylerdi , bebeğim de gelişim olarak hep ilerideydi kilolu bi bebekti , ben geçen sene ameliyat oldum rahimden kesikle miyom aldırdım onun üstünden 7 ay geçti hamile kaldım , hamileliğimin 6. 7. Aylarında bebeğimin iri olduğunu dikişlerimi zorladığını söyledi doktorum seni ve bebeğini riske atmak istemiyorum dedi 36. Haftamda alma kararı aldık zaten o zaman da 3500 dü kilosu . Ben çok korkak bi insanımdır olanlar beni çok korkuttu Doğum esnasında belime yapılan iğne fazla acıtmadı evet ama beni sarsmaları çok kötüydü karnıma bastırmaları falan çok inlediğimi hatırlıyorum yavrumun ağlama sesini bile zor duyuyordum ama onu görmek herşeye bedeldi , Doğumdan sonra getirdiler bi kere göğsümü verdim sonra apar topar fakülte hastanesine sevk edildi yavrum yüksek derecede sarılık çıktı eşimle bende kan uyuşmazlığı vardı ve doktorum bana iğne yapmadı gebeliğimde kanamam olmadığı için o yüzden mi oldu bilmiyorum yavrumu apar topar yoğun bakıma aldılar benden götürüp o kadar üzüldüm ki anlatamam şimdi biraz daha iyiz sarılığı atlatmaya çalışıyoruz bende yanında kalıyorum hastanede dua edin ben olur bi an önce atlatıp evimize dönelim ne lohusalığımdan ben anneliğimden hiçbi şey anlamadım herşey içimde ukte kaldı İnan’ın hiç sevinemedim şimdi bebeğim yanımda sürekli dua ediyorum bi an önce iyi olup burdan çıkmak için rabbim bütün melekleri korusun benim meleğim gibi ❤️