Nazyun Dilannnn benimde öyle İnan başımı kaldıramıyorum bugün sordum doktora migrenin varmı dedi yok dedim belki olabilir dedi seninde aklında bulunsun karanlık bi odada nane yağı yada viks sürerek uzan Zor geçiyo ama olsun benimde hergün agrıyo artık kafamı kaldıramıyorum
SeydanurA MelikeKo benimde yarın ikili test bizde ikili test icin gitmiştik cinsiyetini esim ısrarla sorunca buyuk ihtimalle diye soylemisti ozellerde bu haftalarda a devlette emin olana kadar söylemiyorlar canım mide bulantısı yavas yavas azalıyor sadece sabahlari oluyor benim 1 haftadan beri inş geçer artik🤗
MelikeKo SeydanurA baştan beri özele gidiyorum bakalım yarın olursa hayırlısıyla heyecan dorukta yani ☺☺
Ayseylcn Zeliha06 erkekler daha erken belli oluyor canım ama 17 haftadan önce kesin olmuyor hiçbir söylenti bilgin olsun doktorum öyle demişti 17. Haftadan önce söylenen tahminlerde yanılma payı çok oluyor çünkü daha çok erken demişti ☺ Allah gönlüne göre versin herşeyden önce sağlıklı bebişler olsun 🙏
Nazyun Yine bir ekim yine bir erkek 😂 banada erkek büyük ihtimalle ama biraz daha bekleyelim dedi 12+5 im ama ultrasonda 14 haftalık gözüküyor civciv
MelikeKo SeydanurA ögrenir ögrenmez ilk işim seni bulup yazmak olcak buraya yarın 5 ten sonra bekle benii ☺☺☺
deletedmom16 Esraece benimde 13+5 hftadayiz 14.haftada doktora gitcm ins o zaman doktor soyler bebisim de gösterir 😂😉
AyeGlKarabulut ayy benimde 6 ekim benle aynı gğne denk geliyo nasıl ayarladıysa rabbim 😁 ama olmasın istiyorum bir gğn geç yada bir gün erken olsun dr kız gibi dedi bir hafta sonra tekrar gel bakalım dedi cuma tekrar gşdeceğim kesinleşir inşallah
deletedmom16 Esraece peki cnm ha bu arada bide 8 aylik kızım var 😂😂 kardeşi dogunca 1 yaşına girmiş olck coktan
deletedmom16 Nesslihann-msr Evet hep Ekim ayları için erkek diyorlar bKLM perşembe günü doktora gitcez 14.haftada doktor nedicek merakla bekliorm