imrangulll Doktorum virüs nedeniyle folik asiti bırakmamı istedi 9 haftalıkken bıraktım 3-4 aydır kullanıyordum. Yeterli mi sizce? Bonevit vermişti yarın ona başlayacağım inşallah ayrıyetten d vitamini kullanmalı mıyım? (Doktorumu bıraktım)
nisemom imrangulll bende bugün kontroldeydim folikasitide devam dedi 8+5 deyiz 12 haftada diğer vitaminlere geçeceğiz dedi.
sympapatya imrangulll bende hamile kalmadan 1,5 ay öncesinden kullanmaya başladım 7.haftada yaptırdığım kan testinde yüksek çıktığı için doktorum bıraktırdı . Şimdide 10. Haftadan itibaren D vitamini kullanmaya başladım 😊
Eros Ben 12.haftaya kadar kullandım. Doktorum demeden ikinci kutuyu almıştım vitamine başlatacagi zaman sordu. İkinciye yeni başlamıştım bitir o zmn dedi yani iki ay kullandım sonrasında vitamine geçtim artı d vitamini bide kan ilacı verdi sonrasında.
Susam34 Ben 12 inci haftaya kadar kullandım. Bu hafta doktorum regenesis maxa geçiş yaptırdı. Zaten bununda içeriğinde folik asit varmış ve ek bir çok vitamin var. Gebeliğimi 4. Haftada öğrendim toplamda 8 hafta kullandım yani