Gizembayb ya yazmayayım yazmayayım dedim ama lütfen şu şekilde konuşup cahilliğnizi daha da belli etmeyin aşırı komik! Oluyorsunuz. Siz ne yaşadınız merak ediyorum neyin tecrubesinden bahsediyorsunuz ben size başıma gelenleri anlatayım tecrube görün VE LÜTFEN YAPTIRMAK İSTEMEYEN ARKADAŞLAR YAZIMI OKUSUN! İlk oğlumda detaylı yaptırdım çok şükür bi sıkıntı çıkmadı ikinciye hamileyim ilkinde çıkmadıysa sanki 50 tane dogum yapsan sorun olmayacak sanıyorsun yaptırsam mı yaptırmasam mı gereksiz mi acaba zaten doktorum her şeyi söylüyor fln derken rabbim yüzüme gülmüş ki yaptırma kararı almıştım bu arada özel hastaneye gidiyordum ve cihazları çok gelişmiş organlarını bile gördüklerini söylüyorlardı ama doktorum tedbiri elden bırakma sen gene Bi perinatologa git dedi neyse tabiri caizse sürüne sürüne gittim öff bitse de gitsem modundsyken Bi şeylerin ters gittiğini öğrendim Bi kaç uzman geldi ve bebeğimin sağ böbreğinin kistlerle dolu oldugunu ve böbrek dokusunun yırtıldıgını aynı zamanda da sol böbreğinde de 3cm Bi açılma olduguunu ve her an diğer böbreğe de zarar verebileceğini ögrendim ne yazık ki. Sağ börek iptal olmuş durumda yani ama anne karnındayken sol bönrege de sıçrarsaa ya bebek ölecek ya da erken dogumla alıp yogun bakımda kalacak o da tek böbrekle küvezde yaşarsa. He eger şanslıysam doguma kadar sol böbreği zarar görmezse dogum esnasında işlevsiz böbrek alınacak yaşama tutunacak evladım. Raporlarımı hastanem de dahil olmak Üzere en iyi özel hastanelere götürdüm ki maddi durumum en iyi özeli kaldırabilecek düzeyde ama hiçbiri beni dogum için kabul etmediler ve Zeynep kamile yönlendirildim. Dogum esnasında Cocuk cerrahı cocuk üroloğu kadın dogumcu perinatoloji uzmanı ve kan destek ekibi dururmumdan haberdar bir şekilde başımda bekleyecek ve DİREKT MÜDAHALE EDİP ÇOCUGUMU YAŞAMA BAĞLAYACAKLAR. Aylık olan rutin kontrollerim ne yazık ki haftalık kontrollere dönüştü inaşılmaz ilgili ve titiz bir bölüm Zeynep kamil perinatolojisi. Karnımdaki bebeğin böyle olmasının suclusu twbi ki ben degilim rabbim öyle uygun görmüş ama alınması gereken bir tedbir varsa ve ben pişkin pişkin olsun yeaa Allahtan geldi diyip tedbiri alamıyorsam o zaman suç benim olur rabbim bana da gün yüzü göstermesin!