Obsesifk [bilinmeyen] ben 30 haftalıkken 1500kiloydu yani 27den sonra gramdan kiloya dönüyor demek ki ama haftalık kaç gr alır bilmiyorum daha gitmedim çünkü 34de gidicem
Prensesss 28 den sonra 150 -180 gr civarı 34 den sonra 200-250 gr haftada canım ama her bebekde bir olmuyor fazla yada eksk alanda var
Prensesss [bilinmeyen] ilk defa bu kadar iri bebek duydum maşallah canım şeker testi yaptırmış mıydın 35 girdğm gün 2.5 kg du benmki 3 gün geri cıktı kg su bide en çok ne yediniz zamanım az kaldı bende biraz alsın istiyorum
Prensesss [bilinmeyen] 5 kg yakın doğar gibi gerçi bu kg işi ırsi oluyormuş anne babanın doğum kg orantılı olurmş doktorum demşti hayırla kucağınıza alın inş
nzngk Prensesss [bilinmeyen] eşim normal doğum istiyor ne demek , sonuçta buna dr’nuz karar vericek 🙊 eşiniz doğurmayacak sonuçta , belki sizin bile kararınız olmicak bebeğinizin son durumu etken buna.
Lamelif [bilinmeyen] bende bizimkine tosuncuk diye seviyordum doktor 2 hafta önde diyince ama ultrasona güvenmiyorum ben fazla gösteriyor gibime geliyor