Minnakanneeeeee Dilancetinkaya merhaba ben kullandim letuyu görmen lazim canim tedavi olasigi var ama kıminde yumurta buyuyo kıminde buyumuyo yani ilaç tedaviye yanit oranina bakıyo
Mahbuss Dilancetinkaya canım gitseydin keşke ama olumsuzluğa kapılma eğer bir sorunun yoksa yumurtan kendiside catlayabilir siz günleri değerlendir bende kullandım letuyu ama çatlatma iğnesi de oldum bir sorun yoktu bende ama doktorum ne olur ne olmaz diye verdi hepsinde de bu 4. Denemem
Dilancetinkaya Buse3412 Doktor letu verdi bana kullandım ama kontrole gidemedim virüsten dolayı nasıl bi tedavi süreci var letuda?
Buse3412 Lettu kullanıyorsun yumurta istediği büyüklüğe ulaştığı zaman catlatma iğnesi veriyor ve ilişki öneriyor çatlatmadan 36 saat sonra ilişki öneriyor ve iğne gününden itibaren sayıyosun 14 15 gün adet olmazsan test yapıyosun
Dilancetinkaya Ben 7 yıl korundum spiralle şuan tekrardan istiyoruz nasip olur inşallah isteyen herkese muayeneye gittim Yumurta tembelliğin var letuyu 5 gün kullan gel dedi gidemiyorum virüs salgınından dolayı
Minnakanneeeeee Rabbim yardimcimiz olsun bu pis illetten dolayı bende kontrole gidemiyorum 2 ay kaldi doğuma bakalim ne olacak siz gene isterseniz Dr yada hastaneyle iletişime geçin